Ingezonden persbericht


BT wint 'Service Provider Partner of the Year' award van Cisco Nederland

Amsterdam, 22 april 2010 - BT heeft dinsdagavond tijdens het jaarlijkse partnerdiner de 'Service Provider Partner of the Year' award van Cisco gewonnen. Tijdens het jaarlijkse partnerdiner werd BT in het bijzonder geprezen voor zijn inzet, kennis en kunde op het gebied van Cisco TelePresence.

Martin Maurits, Sales Director BT Benelux, was namens BT aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen: "Deze award is een mooie bekroning op een jaar hard werken waarin we binnen dit segment gegroeid zijn. Ook aankomend jaar zullen we er weer alles aan doen om onze sterke positie op dit gebied verder uit te bouwen. TelePresence biedt onze klanten een complete virtuele vergaderervaring, bespaart hen zowel tijd als geld, en helpt ze de CO2-uitstoot aanzienlijk terug te dringen."

Fred Gerritse, directeur Partnerorganisatie voor Cisco in Nederland: "BT heeft deze award met name gewonnen omdat ze zich in de Nederlandse markt onderscheiden als Cisco TelePresence partner. Met hun innovatieve, zeer complete dienstverlening bewijst BT dat ze de intentie hebben om zich te blijven onderscheiden."

De Benelux organisatie is sinds 2004 Cisco Gold Partner. In 2008 behaalde BT de Global Certification; BT voldeed daarmee aan de opleidingseisen en programmavoorwaarden om Cisco's uiterst geavanceerde oplossingen wereldwijd te verkopen, implementeren en ondersteunen. In 2009 ontving BT de 'Unified Communications Partner of the Year' award van Cisco. In Nederland combineert BT een groot lokaal netwerk met een uitgebreid IT-portfolio.

###