Persbericht

22 april, 2010

Avanade-consultants bereiken opnieuw MVP-status

Kivanc Ozuolmez, Solution Development Consultant bij Avanade, heeft voor de vijfde keer op rij de MVP (Most Valuable Professional) Award gekregen van Microsoft. Alex van Herwijnen, Solution Development Analyst bij Avanade, ontving de Award voor de derde maal. Microsoft MVP's is een selecte groep die staat voor de beste en slimste experts uit de technische community. Zij zijn zeer betrokken bij de community en altijd bereid om anderen te ondersteunen met het gebruik van Microsoft-technologie.

Kivanc heeft de Award ontvangen vanwege uitzonderlijk technisch leiderschap in de community en voor het vrijwillig verstrekken van praktisch expertadvies in de verschillende communities. Hij behoort nu tot een wereldwijde groep van ongeveer 50 Microsoft Windows Mobile/Device Application Development MVP's. "Ik ben vereerd en ook heel blij dat ik opnieuw de MVP-status heb bereikt", zegt Ozuolmez. "Microsoft is momenteel bezig met nieuwe mobiele strategieën en technologieën. Ik zie hier een goede mogelijkheid om de community verder te versterken op het gebied van nieuwe mobiliteit."

Alex van Herwijnen heeft de MVP Award opnieuw in ontvangst mogen nemen vanwege het ondersteunen van anderen met het ontwikkelen van software op het Windows Live Platform. Hieronder vallen onder andere de Mapping- en Datamogelijkheden die Microsoft aanbiedt aan ontwikkelaars. Alex van Herwijnen: "Ik deel mijn ervaring graag met anderen en help hen deze diensten te gebruiken. Daarnaast geef ik Microsoft feedback op haar producten. De Windows Live Platform-groep bestaat momenteel uit vijftien MVP's, waarvan ik de enige Nederlander ben."

"De MVP Award wordt toegekend aan technische experts met een brede kennis van Microsoft", aldus André Huizing, general manager bij Avanade Nederland. "We hebben momenteel zes MVP's bij Avanade Nederland en zijn verheugd dat Kivanc en Alex opnieuw de MVP-status hebben behaald."