Politie Zeeland


---


O-767-2010 Steekpartij Wemeldinge
Woensdagavond rond 21.05 uur is een 33-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle aangehouden na een steekpartij in een woning in Wemeldinge.
De vrouw wordt ervan verdacht kort daarvoor, rond 20.50 uur, haar 35-jarige vriend (tevens uit de gemeente Kapelle) te hebben neergestoken.

De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes waar hij ter observatie is opgenomen. Zijn toestand is op dit moment stabiel.

Een kind, dat tijdens de steekpartij in de woning aanwezig was, bleef ongedeerd en is opgevangen.

Door de politie is een sporenonderzoek in de woning ingesteld en is een buurtonderzoek in de directe omgeving van de woning gehouden.

De 33-jarige vrouw is in verzekering gesteld.


Z-768-2010 Aanhouding in Terneuzen
In de nacht van woensdag op donderdag rond 00.45 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen, op het politiebureau in Terneuzen aangehouden op verdenking van poging tot diefstal uit een auto.
Kort daarvoor probeerde de jongen in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Dixielandkade in Terneuzen. Door de zoons van de eigenaar van de auto is de jongen op heterdaad betrapt. Door hen en de eigenaar van de auto is de jongen naar het politiebureau gebracht waar hij werd aangehouden.

W-769-2010 Diefstal uit woning, Vlissingen
Woensdagavond tussen 19.30 uur en 22.05 uur is er ingebroken in een woning aan Batenburg in Vlissingen.
Uit de woning zijn computerapparatuur en gereedschap met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-770-2010 Diefstal uit supermarkt, Burg-Haamstede
Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 14.40 uur is er ingebroken in een supermarkt in Burgh-Haamstede.
Uit het pand zijn enkele honderden euro's en rookwaar met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-771-2010 Diefstal uit woning, Terneuzen
Woensdagochtend tussen 09.30 uur en 10.15 uur zijn, vanuit een woning aan de Prof. Zeemanstraat in Terneuzen computerapparatuur en een mobiele telefoon met een totale waarde van vele honderden euro's weggenomen.
Er is geen braakschade.