Colours On Ice is een modern, kleurrijk muziek & schaatsspektakel

17/03/2010 17:27

Colours On Ice

COLOURS ON ICE is een modern, kleurverblindend muziek & schaatsspektakel met John Williams, Jody Bernal, Chimène van Oosterhout en professionele topschaatsers uit binnen -en buitenland.

Op 23 en 24 april zal in Almere een uniek, kleurrijk en sensationeel ijsdansspektakel plaatsvinden, Colours On Ice. Het verhaal van deze schaatsmusical start als de levenskunstenaar Chromo tot de ontdekking komt dat zijn kleuren zijn gestolen door de dief Hermes. Hij is ten einde raad. Zonder kleur en diversiteit is zijn werk en leven saai en oppervlakkig. Zonder kleuren zie je niet de prachtige verschillen tussen mensen en culturen. Kleuren zijn het leven. Samen met de excentrieke Iris zet hij zijn wereld op de kop om de kleuren één voor één weer terug te vinden. Tijdens de show beleven de personages hilarische avonturen en ziet de bezoeker spectaculaire schaatsacrobatiek, prachtige ijsdanskuren, fantastische kostuums en magnifieke beelden op een levensgroot scherm. Bovendien zingt en speelt een opzwepende liveband meer dan vijfenzeventig minuten een mix van splinternieuwe -en enkele zeer bekende nummers. Allemaal exclusief voor dit ijsspektakel gearrangeerd!

In de hoofdrollen zien we -naast de bekende acteurs en presentatoren John Williams, Jody Bernal en Chimène van Oosterhout - (inter)nationale professionele atleten als schaatsacrobaten Julien Bouchard en Nick Rigby, Karen Venhuizen (9x Nederlands kampioene kunstschaatsen), showschaatster Nastassia Epskamp en veel meer vermaarde professionele topschaatsers. Bovendien is de beroemde choreograaf Marc Forno (bekend van televisie en meerdere Wentink-shows in Studio 21) bij deze show betrokken.

"Met Colours On Ice maken we een show die daadwerkelijk uniek, stoer en baanbrekend kan worden genoemd. Nooit eerder heeft men een dergelijk spektakel kunnen aanschouwen. Wonderlijke personages, scherpe teksten, humor, moderne live popmuziek en geweldige choreografieën met fantastische sprongen, backflips, pirouettes en schitterend paardansen", aldus Murielle Vuursteen (creative director IJstheater BV).

Wanneer: 23 & 24 april 2010

Waar: Topsportcentrum Almere

Meer informatie via www.coloursonice.nl

Kaarten online te bestellen via www.seetickets.nl of telefonisch via 0900-1353 (365 dagen van 10-22 uur)

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.coloursonice.nl