Bekende sterren spelen hoofdrollen in schaatsspektakel

29/03/2010 10:35

IJstheater B.V.

Op 23 en 24 april zullen in Topsportcentrum Almere slechts drie voorstellingen worden gegeven van de unieke muziek & schaatsmusical COLOURS ON ICE.

In de hoofdrollen schaatsen John Williams, Jody Bernal en Chimène van Oosterhout met een cast van professionele (inter) nationale topschaatsers. Voor Jody en John betekent dat na hun televisieoptredens in diverse ijsshows een hernieuwde kennismaking met kunstschaatsen; voor Chimène is het nieuw. Op dit moment zijn de drie bekende tv-persoonlijkheden druk aan het trainen. Hun spieren doen pijn, de blaren worden langzaam eelt, maar eind april zijn ze te bewonderen tussen topschaatsers uit Amerika, Engeland, Frankrijk en Nederland (ondermeer negenvoudig Nederlands kampioene Karen Venhuizen).

Het verhaal van de schaatsmusical Colours On Ice gaat over een kunstenaar die zijn kleuren kwijt raakt en moet terugvinden. Zonder kleuren schildert hij een emotieloos en saai kunstwerk. De onderliggende gedachte is dat een kleurrijke multiculturele samenleving veel interessanter, vrolijker en minder saai is.

De muziek zal worden gespeeld door een live band. De schaatsers hebben een grote ijsbaan van 300 m2 tot hun beschikking. Bovendien zal er een fors podium staan (negen meter diep x tien meter breed x negen meter hoog). Om zoveel mogelijk bezoekers de mogelijkheid te bieden aanwezig te zijn hebben de toegangskaarten een gunstige introductieprijs.

Meer informatie op www.coloursonice.nl

Kaarten via www.seetickets.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.coloursonice.nl