Gemeente Dalfsen

Duurzaam (T)huis op de Huis en Tuin Fair

13-04-2010

Altijd al benieuwd geweest naar de mogelijkheden om energie te besparen in uw woning?

Kom op 23 of 24 april langs bij de stand van Duurzaam (T)huis op de Huis en Tuin Fair. Duurzaam (T)huis is een project van de gemeente Dalfsen en is in samenwerking met het bedrijfsleven in Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld opgezet. Het doel van het project is om zo veel mogelijk energie te besparen in particuliere woningvoorraad in de gemeente.

Alle particuliere woningeigenaren met een woning die voor 1995 is gebouwd, kunnen zich bij de gemeente aanmelden voor Duurzaam (T)huis. Een gecertificeerde EPA-adviseur komt vervolgens langs om de woning van top tot teen te bekijken en de bewoner advies te geven over energiebesparingsmogelijkheden. Dit advies ontvangt de bewoner in een makkelijk en overzichtelijk rapport: het maatwerkadvies.

Gratis advies
Tijdens de Huis en Tuin fair staan de medewerkers van de gemeente Dalfsen voor u klaar om vragen over energiebesparing, de duurzaamheidslening en duurzaam wonen te beantwoorden. Tijdens de fair heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor een maatwerkadvies. Dit maatwerkadvies is vanwege een bijdrage van de gemeente Dalfsen en een landelijke subsidie geheel gratis.

U betaalt slechts EUR 200,- en u krijgt dit gehele bedrag weer terug middels de landelijke subsidie op het maatwerkadvies. Onze medewerkers vertellen u hier tijdens de fair graag meer over. Daarnaast ontvangt iedereen die zich aanmeldt een gratis douchecoach, zodat gelijk begonnen kan worden met energiebesparing. Dus kom op 23 of 24 april langs bij de stand van Duurzaam (T)huis op de Huis en Tuin Fair.

Huis en Tuin Fair
De Huis en Tuin fair vindt dit jaar voor het eerst plaats op het sfeervolle terrein van De Hypotheekgroep Nieuwleusen. Op vrijdagavond 23 april en zaterdag 24 april bent u van harte welkom om de fair te bezoeken. Entree en parkeren is gratis. Kijkt u voor meer informatie op www.huistuinfair.nl.