NCRV

Recht in de Regio

Mr. Frank Visser geeft juridisch advies in Montfoort

Vrijdag 23 april
Nederland 2, 19.25 uur

In het NCRV-programma Recht in de Regio gaat mr. Frank Visser samen met zijn team van juristen van het Juridisch Loket het land in om op verschillende locaties juridische voorlichting te geven. In het hele land komen mensen langs op het inloopspreekuur. Van Arcen tot Leeuwarden en van Vlissingen tot Assen komen mensen langs met vragen over erfeniskwesties, arbeidsconflicten, geldkwesties en meer.

Deze week houden mr. Visser en zijn team van juristen van het Juridisch Loket inloopspreekuur in het pittoreske Montfoort, met vooral veel consumentenvragen.

Kan mr. Visser de jongeman verder helpen die heel veel geld betaalt voor zijn autoverzekering, omdat hij ooit een ongeluk heeft gehad en nu een fish-melding heeft? En wat is dat eigenlijk, een fish-melding? En zit er een addertje onder het gras in deze zaak?

Verder: welke stappen kun je ondernemen als je een auto met gebreken hebt gekocht? Wat doe je als je je sportschoolabonnement wilt opzeggen en je dat niet makkelijk gemaakt wordt? Wanneer is er sprake van een verborgen gebrek? En hoe moet je omgaan met de deurwaarder als je vindt dat je geheel onterechte rekeningen hebt ontvangen?