Vandaag een nieuwe krant van de pers

23/04/2010 10:24

New Shoes Today B.V.

De Daglozenkrant voor hen die vandaag geen tijd hebben.

Een krant voor mensen die aandacht willen geven aan het moment.

Vandaag het heden beleven!

De Daglozenkrant is gemaakt door new shoes today.

Een krant voor bijzondere mensen door bijzondere mensen gemaakt.

Donderdag 22 april zijn we gestart: een basisidee in 5 zinnen, de crew verzamelt, een eerste lijn uitgezet voor inhoud, productie, vormgeving, redactie, praktische organisatie, financiën, publiciteit, distributie, en planning. Met inzet van multimedia 100 mensen gemobiliseerd die bijdragen. 24 uur non stop aan de slag, op vrijdag 23 april 2010 om 16.00 gaat de krant de wereld in!

Aspiratie:, Prachtige inhoud, 16 pagina's en oplage van 21.000. Een eerste stap naar 6,5 miljoen minder daglozen in Nederland en België in 2012.

Daglozen?

Een dagloze is iemand die de middelen niet heeft om zich een dag te kunnen veroorloven. De dagloze leeft loze dagen. De dag is er wel, maar hij ziet het (nog) niet.

Er is gebrek aan aandacht voor het moment. Er is weinig bewustzijn op de persoonlijke verantwoordelijkheid en betekenis geven aan het moment.

5 jaar na de Dag van de Dag maken wij een grote stap en komen we met een krant voor daglozen. Vandaag gemaakt, met moment-fullness. Een krant die betekenis wil geven aan het heden. Onze verantwoordelijkheid vandaag.

Lees en beleef met ons mee en creëer vandaag zelf 'een moment' dat iets nieuws laat ontstaan. Doorbreek je patroon, maak het verschil en geniet. Wat belet je?

New shoes today is een groeiende groep zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en ondersteunen op het pad van creatie, innovatie en verandering. Als ondernemers gaan we daarvoor de uitdagingen aan van de 21ste eeuw. Onze waarden daarbij: eenheid - open - passie - plezier - zorg - vandaag.

We willen vandaag bijdragen in de wereld van morgen en we doen dat door te adviseren, te coachen, producten te ontwikkelen, artikelen te schrijven, ontmoetingen te organiseren, dingen te maken, bijzondere mensen of ideeën te sponsoren en alles wat verder nog in ons opkomt.

Contact

Zie www.daglozenkrant.nl

of mail ons op daglozenkrant@dagvandedag.nl als je ons wilt inspireren.

Willem Stortelder: +31645066331 of Ramon Vullings: +31648982007





http://www.daglozenkrant.nl