Nieuw Rotterdams promotieblad: Rotterdam. World Port, World City.

23/04/2010 11:15

AM+D

In nauwe samenwerking met Rotterdam Marketing, Rotterdam Festivals, Ondernemers Federatie Rotterdam City en Chief Marketing Office wordt momenteel door AM+D creatieve communicatie een nieuw promotieblad voor Rotterdam ontwikkeld. Het promotieblad, met een oplage van 400.000 ex. wordt 4 keer per jaar uitgegeven met wisselende thema's. De verspreiding is huis-aan-huis in vooraf geselecteerde postcodegebieden in een straal van 80 kilometer rondom Rotterdam. Het eerste nummer verschijnt in juni 2010.

Het blad wil een helder en eenduidig beeld uitdragen naar alle potentiële bezoekers en laten zien dat Rotterdam veel meer is dan een werkstad met een grote haven. Er zal een dynamisch beeld geschetst worden van Rotterdam als toonaangevend en verrassend uitgaans- en winkelgebied.

Naast informatie, achtergronden en tips over de stad worden interessante kortingen en arrangementen aangeboden.

Crossmediaal

Door de samenwerking met RotterdamHotspot.nl wordt het mogelijk om achtergrond informatie aan te bieden via (WIFI)internet. Rotterdamhotspot.nl is het digitale netwerk dat iedereen in de binnenstad van Rotterdam gratis en draadloos internet biedt. De startpagina van het netwerk geeft adverteerders een unieke mogelijkheid om locatiegebaseerd te adverteren; waardoor publiek dat zich in de buurt van een adverteerder bevindt, direct wordt bereikt. Bijkomend voordeel is dat de online geboekte resultaten volledig inzichtelijk en meetbaar zijn.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl