FloraHolland


* CAO

FloraHolland College organiseert marketingtraining `Profileren is een must'

FLORAHOLLAND (23 april 2010) - Weet u als aanvoerder of handelaar wat er op dit moment bij de consument speelt? Wat de laatste trends zijn en hoe u zich het beste kunt onderscheiden van de massa? Om als ondernemer een antwoord te kunnen geven op deze vragen organiseert het FloraHolland College, samen met trendanalist Sandra Könings, op 12 mei a.s. de marketingtraining `Profileren is een must'.

In de huidige markt wordt het steeds belangrijker om een product, assortiment of bedrijfsfilosofie te ontwikkelen waarmee u zich kan profileren. Hiermee kunt u vaak meer marge realiseren en dat is de oplossing voor een beter rendement. De elementen die u nodig heeft om op te vallen in de markt komen aan de orde tijdens deze marketingtraining. FloraHolland laat deelnemers, aan de hand van actuele voorbeelden, kennismaken met de methodieken om hiermee vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Interesse?
Meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar
florahollandcollege@floraholland.nl en u ontvangt gedetailleerde informatie en het inschrijfformulier. Deelname bedraagt EUR 195,- voor leden en EUR 245,- voor niet-leden (exclusief btw). Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met het FloraHolland College via T 0297
- 39 09 38