Provincie Overijssel


Twintig procent dalkorting in de bus

23 april 2010

Heeft u een persoonlijke OV-chipkaart aangeschaft? Ga dan snel naar http://www.ervaarhetov.nl/ en profiteer meteen van de voordelen. U kunt vanaf nu namelijk gratis het product `Dalkorting' bestellen. Met dit product op uw OV-chipkaart ontvangt u na 9.00 uur maar liefst 20% korting op uw busreis; dat geldt ook in het weekend en op feestdagen.

De provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Regio Twente en de vervoerders laten reizigers graag kennis maken met de voordelen van de OV-chipkaart. Daarom bieden zij gratis het reisproduct `Dalkorting' aan. Met dit product op uw persoonlijke OV-chipkaart krijgt u tot 1 september gratis 20% korting op reizen met de bus. De korting geldt wanneer uw busreis op werkdagen na 9.00 uur* start en is tevens geldig in het weekend en op feestdagen. De korting is van toepassing op het basis- en het kilometertarief en is geldig in alle bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere en de stadsdienst Lelystad). Het dalkortingsproduct is ontwikkeld door de vervoerders Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia in opdracht van de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland en Regio Twente.

Bestellen

Ga voor meer informatie en het bestellen van de Dalkorting naar http://www.ervaarhetov.nl/. De Dalkorting voor Gelderland, Overijssel en Flevoland is een persoonsgebonden reisproduct en kan dan ook alleen op een persoonlijke OV-chipkaart geladen worden. De actie start nu en loopt 1 september 2010 automatisch af. Hoe eerder u bestelt, hoe langer u dus met korting in de bus reist. Per 1 september kunt u de dalkorting voor EUR 7,50 per jaar aanschaffen.

Geen persoonlijke OV-chipkaart?

Heeft u nog geen persoonlijke OV-chipkaart en woont u in Overijssel? Dan kunt u gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen! Normaal kost een OV-chipkaart EUR 7,50. De provincie Overijssel en Regio Twente bieden haar inwoners de kaart tijdelijk gratis aan. Ga naar http://www.ervaarhetov.nl/ voor meer informatie en vraag uw OV-chipkaart gelijk aan.


* Kijk voor de spelregels voor reizen die op werkdagen starten voor 09.00 uur met een overstap binnen 35 minuten na 09.00 uur op http://www.ervaarhetov.nl/ .