Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 23-04-2010

Man aangehouden voor drugsbezit

WERKENDAM: De politie hield donderdag om 20.45 uur een 31-jarige man uit Werkendam aan voor drugsbezit. De politie controleerde de man op de Vissersdijk. Reden voor controle was dat de politie informatie had dat de verdachte mogelijk regelmatig in bezit was van drugs. Op de vraag of de verdachte drugs bij zich had antwoordde hij ontkennend, maar in de auto van de man werd een zakje met speed aangetroffen. De politie nam de drugs in beslag.
De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt dossier opgemaakt.

Man beroofd van kleding en portemonnee

GILZE: Een 27-jarige man uit Gilze liep rond 22.30 uur over de Chaamseweg in de richting van het asielzoekerscentrum, toen hij werd aangesproken door drie mannen, die zojuist uit een auto waren gestapt. Vervolgens begonnen de drie de man te mishandelen en eisten geld. De man werd op zijn hoofd en lichaam geslagen en werd, volgens zijn verklaring, ook mishandeld met een scherp voorwerp. De mannen namen onder andere de portemonnee en kleding die de man droeg mee en gingen er daarna vandoor. Het slachtoffer liep vervolgens naar het
asielzoekerscentrum. Medewerkers alarmeerden de hulpdiensten.
De politie zocht de omgeving af en trof hier de weggenomen kleding aan. Deze is in beslag genomen voor onderzoek. Van het slachtoffer is aangifte opgenomen. De man is vervoerd naar het ziekenhuis per ambulance voor onderzoek. Hij liep door de mishandelingen een aantal lichte verwondingen op.
De politie onderzoekt de zaak verder.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 23-04-2010 13:42 | © Regio Midden en West Brabant |