Politie Flevoland

Getuigen gezocht na overval woning Melkweg

Dronten, 15-04-2010 o Woensdagavond rond 22.30 uur raakte een 61-jarige man gewond bij een overval op zijn woning op de Melkweg. Die avond werd er bij hem aan de deur aangebeld, echter voordat hij er erg in had stonden er drie gemaskerde mannen met wapens in zijn woning. Het slachtoffer liep een verwonding op, omdat hij probeerde de mannen zijn huis uit te jagen. Na een korte worsteling renden de overvallers zijn woning uit. De drie gemaskerde mannen vluchtten het nabijgelegen Veldhuizenbos in, waarna men ze uit het oog verloor. District Recherche Noord heeft de overval in onderzoek.

Direct na de melding werd er met man en macht gezocht naar de weggevluchte daders. Daarbij werd ook een politiehelikopter en een speurhond ingezet. Na een lange zoektocht werden de overvallers niet meer aangetroffen. Specialisten van Forensische Opsporing voerden in de woning en de omgeving een uitgebreid sporenonderzoek uit. De 61-jarige hoofdbewoner kon na behandeling in het ziekenhuis die avond weer naar huis.

Getuigen gezocht
Rechercheurs zijn dringend op zoek naar getuigen en roepen mensen op te reageren. Mogelijk is er iemand die die avond iets opvallends heeft gezien of iets heeft waargenomen dat afwijkt van het dagelijks straatbeeld. Weet u meer of heeft u informatie dat mogelijk belangrijk kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de District Recherche Noord via 0900-8844.