Hampshire breidt met twee nieuwe locaties in Limburg uit tot 60 hotels

23/04/2010 14:20

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, april 2010 - Hampshire Inns, Hotels & Classics telt per heden 60 hotels in Nederland, België en Duitsland. Met de aansluiting van de Limburgse hotels Hampshire Inn - Vue des Montagnes en Kasteel Geulzicht - Hampshire Classic in Berg en Terblijt is een nieuwe mijlpaal bereikt voor de Hampshire hotelgroep.

Twee nieuwe hotels

"In de ons achterliggende tijden hebben we gemerkt dat het voor individuele hotels steeds moeilijker wordt om zich op een duidelijke manier te onderscheiden en te profileren. Daarnaast kost het veel tijd en geld om je als individueel hotel 'in de kijker' te spelen bij je potentiële gasten. Vandaar dat we eind vorig jaar op zoek zijn gegaan naar een professionele partner die qua uitstraling en positionering goed past bij ons toch wel markante bedrijf. Het werd al vrij snel duidelijk dat de Hampshire groep een uitstekende match zou zijn, en dit bleek ook uit de persoonlijke gesprekken die we met de mensen van Hampshire hebben gevoerd", verteld Operations Manager Geert Fekkers.

"Met de aansluiting van de twee nieuwe hotels telt Hampshire 60 hotels in Nederland, België en Duitsland, en vestigd hiermee haar naam als één van de grootste hotelgroepen in de Benelux. Tevens zijn we met deze twee hotels nog nadrukkelijker aanwezig in Zuid-Limburg en kunnen we onze naamsbekendheid en slagkracht verhogen naar de zakelijke markt", aldus Kees van Wezel; Commercieel Directeur bij Hampshire.

Hampshire Inn - Vue des Montagnes

Het hotel is gelegen midden in het Zuid-Limburgse heuvelland. Het hotel grenst aan natuurpark 'Ingendael' en de rivier de Geul stroomt dwars door de parktuin. Het driesterrenhotel ligt in het dorp Berg en Terblijt, op nog geen tien autominuten van het mondaine Valkenburg als het Bourgondische Maastricht. Hampshire Inn - Vue des Montagnes biedt een restaurant, hotelbar, diverse (vergader-) zalen, een grote parktuin en 39 comfortabele hotelkamers in diverse prijsklasse. Het hotel is geschikt voor zowel een zakelijk als privébezoek.

Kasteel Geulzicht - Hampshire Classic

Kasteel Geulzicht behoort tot de laatste generatie kastelen. Het kasteel is gebouwd in opdracht van de heer Zuyderhoudt, geboren in Batavia in het voormalige Nederlands Oost-Indië. Het kasteel, in de stijl van de Engelse neogotiek, kreeg een romantische uitstraling. Het is opvallend gelegen tegen de helling van de Geulhemerberg met toegangspoort en oprijlaan. Begin vorige eeuw werd de bouw voltooid. Het kasteel heeft sinds 1982 een hotelbestemming. Het hotel biedt tien luxe kamers op viersterren niveau, een restaurant en een hotelbar.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels 60 hotels; waarvan 48 in Nederland, 7 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hampshire-hotels.com