Voordracht drs. D.W.J. Theyse voor functie van commissaris

In de agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal worden gehouden op donderdag 29 april 2010 om 11.00 uur in de Hermitage Amsterdam, Nieuwe Keizersgracht 1, 1018 DR te Amsterdam, is in agendapunt 4. sub a. aangegeven dat er een vacature is ontstaan in de raad van commissarissen door het volgens rooster aftreden van de heer drs. M. Veninga.

Ter vervulling van deze vacature draagt de raad van commissarissen mevrouw drs. D.W.J. Theyse voor als commissaris.

De voordracht van mevrouw D.W.J. Theyse voor de functie van commissaris is als volgt gemotiveerd:

Mevrouw Theyse beschikt in het bijzonder over diepgaande financiële kennis, bestuurlijke ervaring, alsmede over up-to-date en praktische kennis en ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen en de hieraan gerelateerde regelgeving.

Voorts past zij uiteraard binnen de door de Raad vastgestelde profielschets en kan zij ten opzichte van de andere commissarissen, de directie en welk deelbelang dan ook onafhankelijk en kritisch opereren.

Gegevens van mevrouw drs. D.W.J. Theyse (13-6-1968):

Huidige betrekkingen * Executive Director bij Kempen & Co Corporate Finance (2008 tot heden)

Vroegere betrekkingen * Directeur Vermogensstructurering, tevens lid management team Fortis MeesPierson (2006-2007) * Diverse functies bij Fortis en voorganger MeesPierson (1993-2005), waaronder senior adviseur Merchant Bank Strategy Team, Executive Director Corporate Finance and Capital Markets

Commissariaten * Geen

Aandelen gehouden in het kapitaal van de vennootschap * Geen