De officiële WK voetbalpool van start

23/04/2010 15:05

De Lotto

Vanaf vandaag kunnen bedrijven of individuele spelers meespelen met de Toto WK pool. De Toto WK pool bestaat uit de Toto Bedrijvenpool en de Toto Jackpotpool. Dit is de officiële WK pool in Nederland.

Met het WK voetbal in aantocht, beginnen ook de WK voorspellingen en de daarbij behorende voetbalpools. Voetballiefhebbers en collega's maken zich op voor de strijd en zetten voetbalpools op met behulp van vaak ingewikkelde Excel sheets en er wordt met de pet rondgegaan. Dat is met de online WK pool van Toto verleden tijd. Toto heeft een gebruiksvriendelijke digitale WK pool ontwikkeld, waarmee zowel groepen als individuele spelers mee kunnen spelen. Het enige dat nodig is, is een account aanmaken en de voorspellingen plaatsen. Dit kan via www.totowkpool.nl.

Een groep, bijvoorbeeld collega's of een voetbalteam, kan meespelen via de Toto Bedrijvenpool. Ze kunnen gratis meespelen voor de eer of voor een geldpot die de spelers inbrengen. De inleg per speler bedraagt dan 5 euro (plus 50 cent beheerkosten).

De totale opbrengst van de bedrijvenpot (aantal deelnemers x 5 euro) zal als volgt worden verdeeld:


1e prijs 50% van de totale inleg


2e prijs 30% van de totale inleg


3e prijs 20% van de totale inleg

Individuele spelers spelen mee met de Toto Jackpotpool voor een jackpot van 25.000 euro, of kleinere geldprijzen. De inleg is 5,50 euro per speler.

Het totale prijzengeld in de Toto Jackpotpool is als volgt verdeeld:


1e prijs E 25.000


2e prijs E 10.000


3e prijs E 5.000


4e t/m 10e prijs E 1.000

11e t/m 50e prijs E 250

Vanaf vandaag kan iedereen vanaf 18 jaar meespelen met de Toto Bedrijvenpool of de Toto Jackpotpool. Op 11 juni sluiten de inschrijvingen. Op 11 juli na de WK finale zijn de winnaars bekend.

De Toto WK Pool is in samenwerking met WK-pool.nl / Sequential media gerealiseerd.