Gemeente Leeuwarden

ondernemenoverhandigenstarterstas ondernemenoverhandigenstarterstas

Wethouder Henk Deinum ontvangt starters op het Stadhuis

Bron: Gemeente Leeuwarden (22-04-2010)

Op 20 april ontving wethouder Henk Deinum nieuwe ondernemers, die door de gemeente Leeuwarden waren uitgenodigd voor een informele bijeenkomst op het Stadhuis.

Ruim 200 ondernemers hebben zich in de periode 30 november 2009 tot 31 maart 2010 ingeschreven als nieuwe ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Leeuwarden is in trek bij starters en het gaat goed met de bedrijvigheid in Leeuwarden.

De ondernemers die aanwezig waren konden kennismaken met Henk Deinum, met elkaar, met Marketing Leeuwarden én met diverse adviseurs op het gebied van onder andere Economische - en Sociale Zaken, Business Development Friesland, Ontwikkelingsbedrijf Leeuwarden en anderen. Atje Deinum van 'Partner in Events' hield een presentatie over social networking en over het starterscafé dat binnenkort voor het eerst georganiseerd wordt door de gemeente Leeuwarden. Birgitta Tijhaar van 'Het tij keert' hield een presentatie over het Jong Bedrijvennetwerk Fryslân (JBN) en over de 'sticky story' of 'elevator pitch'.

Ook werd aan iedereen een "Expeditietas" uitgereikt, met daarin volop relevante informatie voor de starter en een aantal handige én lekkere verrassingen.
De startersbijeenkomsten zijn een initiatief van Marketing Leeuwarden en worden sinds eind 2006 ieder kwartaal georganiseerd.

Foto: wethouder Henk Deinum overhandigt Marjolein Raemaekers de starterstas.