Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Lelystad, 23 april 2010
GOEDKEURING AVA VOOR UITKERING SUPERDIVIDEND FORNIX BIOSCIENCES

Biofarmaceutische onderneming Fornix BioSciences N.V. (Euronext Amsterdam: AFORBI) maakt bekend dat de aandeelhouders van de onderneming vandaag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in Lelystad, goedkeuring hebben verleend aan het voorstel van Fornix BioSciences om een superdividend van ¤ 2,22 per aandeel uit te keren ten laste van de vrij uitkeerbare reserves van de vennootschap in 2010. Het superdividend wordt geheel uitgekeerd in contanten, onder aftrek van 15% dividendbelasting.

Daarnaast heeft de AVA goedkeuring verleend aan het voorstel om de volledige nettowinst over het boekjaar 2009 als dividend uit te keren. Per aandeel komt dat neer op een dividend van ¤ 1,43 per aandeel. Na aftrek van het in september 2009 uitgekeerde (keuze) interim-dividend van ¤ 0,65 per aandeel, resteert een slotdividend van ¤ 0,78 per aandeel, geheel in contanten uit te keren, onder aftrek van 15% dividendbelasting.

Het aandeel Fornix BioSciences zal ex-dividend noteren op 27 april 2010. Uitkering van het slotdividend alsmede het superdividend zal plaatsvinden op 20 mei 2010.



Ingezonden persbericht