Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Monica van der Pluijm
Datum: 23-03-2010

Workshop Jouw droombaan bestaat!

Realiseer het werk dat jou het meest gelukkig maakt!

Droom je regelmatig over ander werk? Op vrijdag 23 april 2010 geeft Droombaancoach Monica van der Pluijm de workshop "Jouw droombaan bestaat!" In deze 1-daagse workshop, leer je hoe ook jij je droombaan kunt realiseren. De workshop wordt gehouden op een prachtige locatie in Renesse, op steenworp-afstand van het strand.

De workshop wordt gegeven door trainer en coach Monica van der Pluijm die met haar bedrijf ANDRS droombaancoaching mensen helpt hun inkomen te gaan verdienen met werk dat past bij hun grootste talenten, interesses en wensen.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor mensen die niet gelukkig zijn in hun werk. Ze willen graag iets anders, maar durven geen stappen te zetten. Dat komt omdat ze niet weten waar ze goed in zijn en wat ze dan wél willen. Niet vreemd, want dit soort dingen leer je vaak niet op school.

In 8 stappen naar je droombaan
Door de workshop te volgen leer je ondermeer de 8 stappen die nodig zijn om te achterhalen wat jouw droombaan is en hoe je die droom omzet naar realiteit. Dat dat voor iedereen mogelijk is, weet droombaanexpert Monica als geen ander. Dat het nodig is ook, want er gaat nu veel talent verloren. Een verkeerde baan geeft bovendien veel stress. De klachten die daardoor ontstaan kosten onze gezondheidszorg enorm veel geld!

Geen luxe maar noodzaak
Een baan die bij je past klinkt als luxe, maar wordt in de toekomst zelfs pure noodzaak, aldus Monica. "We moeten alleen maar langer gaan werken met minder mensen. Hoe houd je dat op termijn vol? Toch alleen maar als je werk doet dat je op het lijf geschreven is?"

Kortingsactie via nieuwsbrief
Ophaar websitevind je meer informatie over deze unieke workshop. Via de nieuwsbrief "Droombaannieuws" van ANDRS houdt Monica binnenkort een kortingsactie. Wil je ook profiteren van korting? Abonneer je dan snel via de website en ontvang daarnaast iedere maand een artikel met waardevolle tips over het realiseren van je droombaan.

Datum en tijd
"Jouw droombaan bestaat" wordt gegeven op 23 april 2010 op Strandpark de Zeeuwse kust. De ontvangst is tussen 9.00 en 9.30 uur, zodat ook mensen van verder weg de kans krijgen om deel te nemen. De dag, die tot 17.00 uur duurt, wordt besloten met gezellige borrel. Het is mogelijk om daarna te genieten van een heerlijk menu in het Grand Café van het strandpark.

(