Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
7 april 2010


--Persbericht-

Gemeente verkoopt materieel buitendienst
23 en 24 april openbare kijkdag en veiling

De gemeente Oost Gelre houdt op 24 april een openbare verkoop van werktuigen en materiaal van de buitendienst. Het personeel van de buitendienst is per 1 januari overgaan naar de Hameland. De Hameland heeft de werktuigen en het materiaal niet overgenomen, vandaar het besluit tot verkoop ervan. De organisatie is in handen van Deurwaarderspraktijk Soer.

De gemeente heeft er bewust voor gekozen een openbare verkoping te houden en de goederen niet onderhands aan één opkoper aan te bieden. De openbare verkoping biedt verenigingen en stichtingen uit Oost Gelre de kans om mee te bieden. Het is een mogelijkheid om wellicht tegen een redelijke prijs in het bezit van werktuigen of gereedschappen te komen, bijvoorbeeld voor wagenbouw, onderhoud van kerkepaden, speeltuinen of sportaccommodaties. Alle goederen worden afzonderlijk geveild.

Het aangeboden materiaal varieert van voertuigen en aanhangwagens tot werktuigen en (tuin)gereedschappen. De verkoop, in de vorm van een veiling, wordt georganiseerd door Deurwaarderspraktijk Soer uit Groenlo. Vanaf woensdag 7 april staan de catalogus en veilingvoorwaarden op het internet, te downloaden via www.deurwaardersoer.nl.

Op vrijdag 23 april is er tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkdag bij de gemeentewerf aan de Koningslinde 28 in Lichtenvoorde. Op 24 april kunnen belangstellenden 's morgens ook nog kijken tussen 09.00 en 11.00 uur. Daarna is diezelfde dag vanaf 12.00 uur de veiling in HCR Reijrink in Lievelde.

Wie meer informatie wil kan terecht bij Deurwaarderspraktijk Soer in Groenlo, telefonisch via 0544-461273, via de website www.deurwaardersoer.nl.

Vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u stellen aan de afdeling communicatie, Brandt Keegstra, telefoon 0544 - 393552.
-----------------------



---- --