Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 19 april 2010

LOVERBOYS GEVEN LIEFDE GLANS

credits: RVDA

DENNIS EN VALERIO HELPEN SLETTENBAKKEN EN ONERVAREN LOVERS

Het is zover! Loverboys gaat eindelijk beginnen. Na de kick-off op Valentijnsdag ontvingen Dennis en Valerio honderden mails van lovers die wel wat hulp kunnen gebruiken. De één wil op zijn 24ste nu eindelijk wel eens tongen, terwijl de ander van haar afgelikte-boterham-imago af wil of een gedumpte vakantieliefde wil terug veroveren. Dennis en Valeriobrengen het woord Loverboys weer terug waar het hoort: de liefde. De presentatoren gaan op pad om te helpen versieren, aan te maken, op te frissen, bij elkaar te brengen en uit te maken. Loverboys is vanaf 23 april iedere vrijdag van 21.15 tot 21.50 uur te zien bij BNN op 3.

Monique en Tommy werden dolverliefd in Rimini, maar na een paar maanden romantiek liet Monique Tommie dumpen door haar nieuwe scharrel. Schandalig! Nu heeft ze spijt en wil ze haar vakantievlam terugkrijgen met hulp van Dennis en Valerio. Ze denkt dat ze haar excuses gaat aanbieden tijdens een intiem diner, maar de Loverboys vinden dat Monique veel dieper door het stof moet.

Op de Love Boot is het een komen en gaan van mensen met een structureel liefdesprobleem. Erik bijvoorbeeld is op zijn 24ste nog maagd. Sterker nog: hij heeft nog nooit met een meisje gezoend. Raymond is een stuk zekerder van zijn zaak, maar begrijpt niet dat hij geen topmodel aan de haak kan slaan. En Liedeke wil graag van haar sletterige gedrag af. Lukt het haar om die lekkere toyboy links te laten liggen? Erik, Raymond en Liedeke verlaten de Love Boot niet voordat ze zijn genezen van hun liefdeskwaal.

Ook online heeft BNN een knalroze bril op. Op loverboys.bnn.nl kunnen bezoekers slippertjes opbiechten, een date met Dennis of Valerio winnen en een videoboodschap naar hun lover sturen. De beste love messages worden uitgezonden op tv. Met de speciale Hyves-gadget kunnen bezoekers aangeven wat hun love status is. Verder zijn alle aflevering terug te zien en worden er exclusieve filmpjes van behind the scenes op de site geplaatst.

Loverboys wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Endemol.

----------



Ingezonden persbericht