Ingezonden persbericht


Beursgebouw 'verbouwd' tot inspiratiebron

Excellent Kopen & Verbouwen Beurs 2010

Eindhoven, 23 april 2010 - Vanaf vandaag, vrijdag 23 april 2010, staat het Beursgebouw Eindhoven het hele weekend in het teken van de Excellent Kopen & Verbouwen Beurs. Op 23, 24 en 25 april 2010 is te zien dat acht prominente bedrijven het Beursgebouw hebben 'verbouwd', speciaal voor deze beurs.

In navolging van de uiterst succesvolle Excellent Wonen & Leven Beurs, is de Excellent Kopen & Verbouwen Beurs een inspirerende beurs voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, of voor wie hun eigen woning of tuin (grondig) wil laten verbouwen. De aankleding van de beurs laat zien dat er geen concessies zijn gedaan aan kwaliteit. Een geslaagde samenwerking tussen enkele participerende bedrijven heeft geresulteerd in de realisatie van twee fraaie woonhuizen. Hiermee krijgen bezoekers een totaalbeeld gepresenteerd van diverse mogelijkheden op woongebied. Voor deze twee unieke stands zijn zelfs aanpassingen verricht aan de constructie van het Beursgebouw.

Bezoekers kunnen op de Excellent Kopen & Verbouwen Beurs hun (tweede) droomhuis of een leeg kavel kopen, hypotheekadvies krijgen, prijsindicaties voor tuinontwerp, het aanbod bekijken van interieurontwerpers, vragen stellen aan interieurbouwers, et cetera. Ook is de particulier er aan het juiste adres voor een advies van diverse gerenommeerde makelaars en architecten, voor bijvoorbeeld tuinrealisatie, woonbouw en inrichting. Zo kunnen bezoekers de bouwtekening van hun woning of tuin meenemen naar de beurs en een gedegen advies krijgen van een architect. De Excellent Kopen & Verbouwen Beurs is bovendien in alle opzichten grenzeloos. Van een tweede woning in Zwitserland of Spanje tot bouwgrond in Brazilië. Maar ook kunnen bezoekers er terecht voor bouwgrond in de regio's Eindhoven en Limburg.

Kortom, de Excellent Kopen & Verbouwen Beurs is dé kans om inspiratie op te doen en om te profiteren van alle aanwezige kennis van vakmensen in het Beursgebouw. Voor een overzicht van alle deelnemers, openingstijden en overige informatie: www.excellentkopenverbouwen.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht