Ingezonden persbericht


Total Specific Solutions benoemt Robin van Poelje tot CEO

Van Poelje neemt functie over van Gerrit Oosterhof, die toetreedt tot Raad van Commissarissen

Apeldoorn, 23 april 2010 - Total Specific Solutions (TSS), benoemt Robin van Poelje per 1 mei 2010 tot Chief Executive Officer (CEO). Van Poelje neemt deze rol over van Gerrit Oosterhof. Deze treedt toe tot de Raad van Commissarissen en neemt hierin de plaats over van Henk Huisman. In zijn functie als CEO is Van Poelje verantwoordelijk voor verdere groei van TSS, dat nu al tot de tien grootste IT-bedrijven van Nederland behoort. Hij zal daarbij voortbouwen op de strategie en visie die in de afgelopen periode mede door Oosterhof zijn neergezet. Om zich voor te bereiden op zijn nieuwe functie trad Van Poelje op 1 januari 2010 toe tot de Raad van Bestuur van TSS.

Gerrit Oosterhof: "In deze periode zijn al mijn taken geleidelijk overgedragen aan Van Poelje. De overgang is zeer voorspoedig verlopen. Ik kijk ernaar uit om als commissaris betrokken te blijven bij TSS. De huidige visie en strategie van de organisatie vormen een goede basis voor Van Poelje om TSS verder uit te bouwen. Ik ben dan ook positief over de toekomst en heb alle vertrouwen in de nieuwe CEO."

Van Poelje: "Mede dankzij de inspanningen van Gerrit Oosterhof is TSS uitgegroeid tot de succesvolle organisatie die er nu staat. Zo zijn de overname van PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government en de integratie daarvan in de TSS-organisatie voorspoedig verlopen. Bovendien hebben we ondanks de moeilijke economische omstandigheden goede financiële resultaten geboekt. Ik ben verheugd dat Gerrit Oosterhof toetreedt tot de raad van commissarissen. Zo blijven zijn kennis en ervaring voor TSS behouden."

####

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT-onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan top 500-bedrijven en centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen met een focus op software, businessconsultancy en dienstverlening. Total Specific Solutions bestaat uit ICT-ondernemingen die alle top 3-spelers zijn binnen hun eigen specifieke markt, en levert een heldere, toegevoegde waarde aan zijn klanten. Met circa 1550 medewerkers behaalt Total Specific Solutions een omzet van EUR 165 miljoen. Total Specific Solutions voorziet de komende jaren een verdere groei. Meer informatie is beschikbaar op: www.totalspecificsolutions.nl.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:



Ingezonden persbericht