Ingezonden persbericht


Neerlands trots door Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana GYM introduceert een zeer speciale zonnebrillen collectie, exclusief ontworpen voor de Fifa World Cup die in juni begint. Het Italiaanse designer label sponsort AC Milaan en het elftal draagt uitsluitend Dolce & Gabbana outfits en brillen. Naast Brazilië en Italië is Dolce & Gabbana niet aan het Nederlandse team voorbij gegaan: speciaal voor Nederland heeft het merk een metalen aviator model in oranje mèt rood⤐wit⤐blauw ontworpen.

Deze themacollectie staat helemaal in het teken van hèt voetbalevent van 2010, de Fifa World Cup die op 11 juni in Zuid⤐Afrika van start gaat. Speciaal voor onze Nederlandse helden en voetbalfanaten is het metalen aviator model in oranje verkrijgbaar. Met als extra detail een rood⤐wit⤐ blauw vlaggetje op de zijkant, wat deze gelimiteerde oplage van 350 stuks nog unieker maakt.

Deze speciale Fifa World Cup collectie bestaat o.a. uit de metalen aviator bril in verschillende kleuren én een vernieuwde versie van het GYM model uit 2009, een kunststof bril met een ovaalvormige Italiaanse vlag op de neusbrug, verkrijgbaar in de Italiaanse kleuren. Speciaal voor het WK ontvangt het gehele Italiaanse voetbalteam deze bril.

De zonnebrillen maken deel uit van de elegante en trendy Dolce & Gabbana GYM collectie, geïnspireerd op de GYM Menswear collectie.

In Nederland liggen de brillen vanaf mei in de winkel, dus ook u kunt tijdens het WK met deze unieke Dolce & Gabbana GYM bril voor de dag komen! Adviesverkoopprijs: ¤ 200,⤐