Ingezonden persbericht


*************************************************************************PERSBERICHT*******************************************************************

Login Consultants wereldwijd uniek

Timco Hazelaar benoemd tot Citrix Technology Partner

Amsterdam 21 april 2010 - Citrix heeft Timco Hazelaar, senior consultant bij Login Consultants, benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). Daarmee is hij één van de vier Nederlanders met deze status en is Login Consultants de enige partij wereldwijd met twee CTP'ers in dienst.

Het CTP-programma erkent en ondersteunt de bijdrages van personen, op basis van hun toegankelijkheid, kennisniveau en zichtbaarheid in de markt. CTP'ers investeren veel tijd en kennis in Citrix producten en oplossingen en demonstreren continu hun industrie expertise en technologische inzichten.

Wereldwijd zijn er momenteel 39 CTP'ers actief, waarvan er twee binnen Login Consultants werken. Ed Bezooijen, Director Marketing Benelux van Citrix: "Dat er weer een Nederlander is toegelaten tot het Citrix Technology Professional-programma bewijst dat hier niet alleen veel interesse is in vernieuwende technologie, maar dat er ook daadwerkelijk iets mee wordt gedaan. Login Consultants heeft inmiddels twee Citrix Technology Professionals in dienst en dat is zelfs op wereldwijd niveau bijzonder te noemen."

Ook Login Consultants' CEO Eric-Jan van Leeuwen is enthousiast:"Een geweldige prestatie van Timco en het onderstreept maar weer de enorme kennis die Login in huis heeft op het gebied van Citrix en virtualisatie. Het is ons eraan gelegen om onze medewerkers te stimuleren deel te nemen in dergelijke programma's, zodat we op het juiste niveau en op een onafhankelijke manier met onze klanten en vendors kunnen communiceren."

Timco Hazelaar is sinds 2008 in dienst van Login Consultants en heeft de afgelopen jaren vooral veel kennis opgebouwd in Citrix XenApp, XenDesktop, XenServer en Provisioning Server. Daarnaast is hij een specialist in Citrix Access Gateway, Citrix Netscaler en Citrix Brancherepeater. Voor deze laatste producten is Timco benoemd tot CTP'er.

Citrix hecht veel waarde aan het CTP-programma, omdat dit dé mensen zijn die bijdragen aan het succes van Citrix implementaties. Dat doen zij door het delen van kennis, het publiceren van technische documentatie, het actief opzetten van Citrix communities, deelname aan online discussies en door publieke optredens tijdens conferenties. Hierdoor zijn ze een onmisbare waarde voor zowel Citrix als haar gebruikers.

Over Login Consultants
Login Consultants (Login) is een internationale IT-dienstverlener gespecialiseerd in virtualisatie. Login ondersteunt grote en middelgrote organisaties met het succesvol moderniseren en beheren van traditionele en hosted desktops, met applicatie-virtualisatie en met servervirtualisatie. Login is hierbij gespecialiseerd in de technologieën van Microsoft, Citrix, VMware, RES Software, AppSense, Symantec/Altiris en Immidio.

Login heeft een ervaren team van meer dan 100 consultants. De beste specialisten van Login zijn geaccrediteerd door Microsoft, Citrix en VMware en worden regelmatig gevraagd als spreker op nationale en internationale technische congressen. Het innovatieve vermogen van Login uit zich verder in de gratis virtualisatie softwaretools, die bij duizenden organisaties worden gebruikt.

Login heeft meer dan 100 klanten in Nederland, Duitsland en België. Login heeft een sterke klantenkring in de (semi-)overheid, zorg, financiële dienstverlening, transport en industrie.

Login is opgericht in 2002. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Noot aan de redactie:
Afzender van dit persbericht is Login Consultants. Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Login Consultants: Frans Wauters via +31 20 3420280 of f.wauters@loginconsultants.nl.