BlueSky Solutions lanceert de ProjectPerformer


BARENDRECHT, 20100420 -- Op 23 april 2010 lanceert BlueSky Solutions de ProjectPerformer een web-based applicatie die projecten transparant maakt. De sleutel voor het succes van een project! Met deze applicatie kan op elk moment, vanaf elke locatie de laatste stand van zaken worden ingezien en de voortgang worden gemeld.

De ProjectPerformer biedt gebruiksgemak, overzicht en transparantie. In één oogopslag de actuele status van de projectactiviteiten. Er kan direct actie worden ondernemen wanneer er zich afwijkingen in de planning voordoen. De impact is direct zichtbaar. De ProjectPerformer biedt u de meest actuele stuurinformatie en verbetert daardoor de beheersbaarheid van een project.

Deze web-based applicatie biedt iedereen in de projectorganisatie toegang tot de meest actuele stand van zaken in het project. Voortgang melden wordt nu een simpele handeling.
Door middel van de ProjectPerformer kunnen projectmedewerkers op een simpele manier de voortgang doorgeven zonder de kennis van een zwaar planningspakket nodig te hebben. De projectplanner blijft eindverantwoordelijk en accordeert de voortgangmeldingen in de ProjectPerformer.

De laagdrempeligheid van het programma creëert betrokkenheid op elk niveau. De ProjectPerformer krijgt zijn waarde als stuurmiddel doordat medewerkers gemakkelijk actuele informatie kunnen invoeren. De sleutel voor het succes van een project! Niet alleen de resultaten in de planning worden zichtbaar, ook de afwijkingen en knelpunten worden gemeenschappelijk gedeeld. Zo kunnen alle partijen worden betrokken in de oplossingen en het resultaat. Op dit moment is de applicatie alleen geschikt voor Primavera gebruikers. BlueSky Solutions werkt er hard aan om de ProjectPerformer ook voor andere planning- / project management pakketten beschikbaar te stellen.

BlueSky Solutions is een onderdeel van BlueSky Projectmanagement, een bureau wat adviseert en ondersteuning biedt aan bedrijven in het verbeteren van de beheersbaarheid van projecten.





Ingezonden persbericht