V.v. Baronie meisjes en dames kleuren weer roze


De Baronie Vriendinnendag 2010 komt er weer aan

BREDA, 20100402 -- Naar aanleiding van de vele middenstippen die vorige jaar spontaan roze kleurde en het succesvolle en druk bezochte meidenspektakel, organiseren we dit jaar weer: de Baronie Vriendinnendag! Met nog meer enthousiaste meiden en dames veroveren we langzaam de voetbalwereld van `de mannen'. Sportpark de Blauwe Kei zal op vrijdag 23 april omgetoverd worden tot de Roze kei, waar alle meiden; jong & oud, wel of geen voetbalervaring, lid of geen lid langs kunnen komen!

Tijdens dit meidenspektakel zijn er professionele (dames) trainers en spelers aanwezig, die je allerlei voetbaltrucjes leren en de clinic verzorgen. Speciaal voor iedereen die niet meevoetbalt worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd: een leuke braderie met sieraden, huidverzorging, make-up en andere bijzonderheden. Ook de Beauty Award winnares van het jaar Evelien Luijten van Natuurlijk Evelien is aanwezig om alle dames en meisjes lekker te vertroetelen!

De meisjes en dames van Baronie zijn altijd op zoek naar versterking, kom dus samen met je oma, nichtje, vriendin, moeder, tante iedereen is welkom! Laat weten of je erbij bent via: baroniegirls@live.nl

v.v. Baronie: Dé meidenvoetbalvereniging van Breda
Vrijdag 23 april om 18:00 uur
Sportpark De Blauwe Kei in Breda

v.v. Baronie
De Baronie meisjes en dames zijn hard op weg naar professionalisering. Middels het beleidsplan 2010 - 2015 worden speerpunten als aansluiting van meisjes naar de damesteams, selectieteam dames 2e klasse voetballen en andere ambities weergegeven.

Ook Baronie als vereniging ziet het aantal meisjes- en damesleden toenemen en daarmee ook een stuk clubbinding en gezelligheid. Daarom is het voor Baronie ook van belang om hier de juiste faciliteiten en mogelijkheden voor te bieden!

Because I'm a girl - Plan Nederland
Met de campagne 'Because I am a Girl' komt Plan Nederland op voor meisjes in ontwikkelingslanden. Plan zorgt voor goed onderwijs en overtuigt ouders van de noodzaak hun dochters naar school te laten gaan. Plan leert meisjes op te komen voor hun rechten en dringt er bij regeringen op aan dat alle kinderen dezelfde onderwijskansen moeten krijgen.

v.v. Baronie dames





Ingezonden persbericht