Ingezonden persbericht


30 maart 2010

Persbericht

Christelijke singles treffen elkaar op weekend

In een samenleving die voor eenderde bestaat uit 'single huishoudens' is single-zijn geen uitzondering. Stichting Herstel en Derek Prince Ministeries organiseren speciaal voor deze groep christenen een weekend in Zelhem. Het weekend loopt van vrijdagavond 23 tot en met zondag 25 april en is voor mensen van 25 tot en met 50 jaar. Het thema is 'Single Minded Love'. Het is een weekend vol ontmoeting met God en met elkaar, ontspanning, humor,bemoediging en geloof.

Dit weekend staat vol van gezelligheid, lofprijs en aanbidding, eerlijkheid, lezingen uit Gods Woord en samen met anderen nadenken over drie belangrijke gebieden in het leven: de liefdesrelatie met God, samen optrekken en vrienden maken, samen nadenken over Gods bestemming = wel of geen levenspartner?

Voor sommigen is het single-zijn een bewuste keuze en die zijn daar gelukkig mee. Anderen worstelen juist met hun verlangen naar een partner. Ze lopen rond met vragen over identiteit, levensdoelen, seksualiteit. Hoe wordt een gezonde balans gevonden tussen acceptatie van de situatie en het 'uitzien-naar'? Zijn er ook voordelen aan single-zijn? En hoe zit het met seksuele gevoelens? Al dit soort onderwerpen komen aan de orde tijdens het Happy-Singleweekend.

Tijdens het weekend, dat plaatsvindt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem, spreken Gerard de Groot en Joyce de Jongh. Gerard leefde het grootste deel van zijn leven celibatair vanuit een duidelijke keuze. Joyce kent de worsteling met eenzaamheid en de zoektocht naar Gods plan op dit gebied heel goed; pas op haar 33ste ontmoette zij haar levenspartner. Zij spreken openhartig over hun ervaringen.

De kosten van het weekend variëren van ¤ 67,50 zonder overnachting en maaltijden tot ¤ 152,50 voor een verblijf met maaltijden en in een luxe chalet. Kijk voor meer informatie op www.herstelteam.nl of www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook opgeven voor dit weekend.

Einde persbericht