Gemeente Apeldoorn

23-04-2010

Fotowedstrijd 'park Berg en Bos, memories van de vorige eeuw'

De gemeente Apeldoorn nodigt alle inwoners van Apeldoorn uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd 'Park Berg en Bos, memories van de vorige eeuw'. Elke foto heeft een memorabel verhaal. De gemeente vraagt daarom de deelnemers om het verhaal van de foto op papier te zetten en dit samen met de foto op te sturen voor 21 mei aanstaande.

Alle ingezonden foto's worden op www.apeldoorn.nl/bergenbos in een digitaal fotoalbum geplaatst. De eerste vijftien inzenders krijgen een rondleiding door park Berg en Bos onder begeleiding van een deskundige. Tijdens deze rondleiding gaan de deelnemers terug in de tijd en krijgen zij een kijkje in de toekomst van het park. Naast de rondleiding zijn er nog drie prijzen te winnen:

1e prijs: vier kaartjes voor familiepark Apenheul

2e prijs: familiefoto in park Berg en Bos, gemaakt door fotograaf van Holiday Foto Service. De foto wordt afgedrukt op canvas

3e prijs: tegoedbon t.w.v. ¤25,- te besteden bij Snackcounter van Buren of in het Theehuis

De prijzen worden beschikbaar gesteld door de genoemde ondernemers van het park Berg en Bos. De winnaars worden door een jury uitgekozen.

Voorwaarden deelname

· De foto's zijn gemaakt in de vorige eeuw (voor het jaar 2000);

· De foto's moeten digitaal aangeleverd worden. Dit mag ook een gescande foto zijn (minimaal 300 dpi);

· Er moet vermeld worden waar (bijvoorbeeld 'bij de cascades' of 'op de bosweide') en wanneer de foto is genomen;

· De tekst mag maximaal uit 250 woorden bestaan;

· Door inzending geeft de deelnemer de gemeente toestemming om deze foto ook voor andere middelen te gebruiken, zoals de nieuwsbrief park Berg en Bos of andere publicaties. Indien gewenst wordt de naam en toenaam hierbij niet genoemd.

Park Berg en Bos geeft menig Apeldoorner een warm gevoel. Bijna iedereen is wel eens in dit bijna 100 jaar oude stadspark geweest. Het park heeft in deze jaren meerdere veranderingen ondergaan waardoor het uiterlijk veranderde. In de komende jaren wordt het park vernieuwd waarbij oude en nieuwe aspecten elkaar versterken. Zo krijgt Apeldoorn weer een prachtig park om jaren van te genieten.

Einde persbericht




Gemeente Apeldoorn