Persbericht

Nieuwe vestiging Olympia Uitzendbureau in Aalsmeer

Aalsmeer, 23 april 2010 - Rook, rubber en actie. Dat waren gisteren de ingrediënten voor de spectaculaire opening van de 124e vestiging van Olympia Uitzendbureau door autocoureur Tim Coronel. Olympia blijft hiermee gestaag groeien in een tijd dat veel concurrenten juist de deuren moeten sluiten. Deze nieuwe vestiging aan de Zijdstraat in Aalsmeer valt onder de verantwoordelijkheid van franchisenemer Marcel van der Heiden.

Ruim 70 klanten, uitzendkrachten, collega franchisenemers, familie en vrienden van Van der Heiden waren gisteren in Aalsmeer getuige van de opening van de nieuwe vestiging. Coronel liet de motor van zijn Dakar Rally Buggy, waarmee hij onlangs in Zuid-Amerika de zwaarste rally ter wereld reed, flink brullen in de smalle Zijdstraat. Met de nieuwe franchisenemer in een aparte buggy achter hem aan, bracht Coronel met een haarscherpe sliding zijn buggy pal voor de nieuwe vestiging en de voeten van de genodigden tot stilstand.

Olympia onderscheidt zich van andere uitzendbureaus doordat het als enige in de branche met zelfstandige franchiseondernemers werkt. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote, kwalitatieve organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap. Van der Heiden heeft zelf 14 jaar ervaring in de uitzendbranche, als klant én als sollicitant, waardoor hij zich goed in de positie van beide partijen kan verplaatsen.

"In deze hectische tijden lijkt niemand meer echt de tijd te nemen om naar elkaar te luisteren", stelt Marcel van der Heiden. "Wij menen juist dat naar elkaar luisteren een goede investering is voor een succesvolle samenwerking tussen klant en werkzoekende. Dit is het enige, werkende recept voor het realiseren van een goede match tussen beide partijen. Ik verkoop dan ook liever 'nee' dan dat ik een slechte match maak."

"We hebben er alle vertrouwen in dat Marcel de 'We love to work for you' mentaliteit van Olympia kan vertalen in een succesvolle onderneming", zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V. "Zijn aanpak is in overeenstemming met waar Olympia voor staat: niet alleen dienstverlenend zijn, maar ook actief meedenken en de snelste en kwalitatief de beste willen zijn."