Ingezonden persbericht

PERSBERICHT - ANTWERPEN
31/03/2010

Primeur in Vlaanderen! AANSTORMEND ANTWERPS MODETALENT IN DE SCHIJNWERPER

FASHION FARM 2010 - 24 & 25 APRIL 2010

Een nieuw platform voor jong modetalent tijdens het weekend van de grote stockverkopen in Antwerpen.

De Antwerpse mode-ontwerpers genieten al jaren internationale bekendheid. Hoog tijd om ook de nieuwe generatie in de schijnwerpers te zetten en hén een uniek platform te bieden om het in deze harde modewereld waar te maken.
Het uitgelezen moment hiervoor is tijdens het weekend van 24 en 25 april, waarin ook vele stockverkopen plaatsvinden. Designcenter | De Winkelhaak biedt het platform aan een 15-tal jonge getalenteerde ontwerpers om hun collecties aan het grote publiek te tonen en te verkopen. Collecties voor mannen, vrouwen én kinderen, stuk voor stuk unieke items, met productie bijna steeds in eigen land, en voor de eerste keer verenigd onder één dak!

JONG, MAAR DAAROM NIET ONBEKEND
Op de affiche prijken vele nieuwe namen en valt ook meteen de jonge, veelbelovende ontwerper Harald Ligtvoet op. Afgelopen seizoen wist hij in Antwerpen een volle zaal fashionistas te bekoren met zijn spetterende modeshow over zijn collectie "I am a dreamer". Tijdens Fashion Farm 2010 is deze unieke collectie naast die van vele jonge ontwerpers te koop. Ook het werk van Lenny Leleu heb je ongetwijfeld, maar onbewust, al gezien. Zij tekende onder andere de kostuums voor de meest recente show van Els De Schepper "Els roddelt" en werkt momenteel hard aan een eigen label voor badmode : deze zomer hoor je vast nog veel over haar!
Daniel Andresen - Lenny Leleu - Annette Kölling - Hui Hui by Johanna Trudzinski - Helena Lumelsky - Harald Ligtvoet - Ti+Hann - Isabel Tesfazghi - Kid Vanilla by Eva Balg - Soki Concept - Hanne Beutels - Peter Ceursters - Cindy Farrington - Balagan by Raul Egloff Alcaide - reaKtion by Andrea Kränzlin.

PRESENTATIES OP 4 LOCATIES !
Op wandelafstand van het centraal station van Antwerpen.

DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK
LANGE WINKELHAAKSTRAAT 26, Antwerpen.
TENTOONSTELLING : CAMPER 'TOGETHER' COLLECTIE
De eerste editie van FASHION FARM 2010 pakt direct uit met een grote naam. Het publiek kan de unieke 'together' collectie van schoenenmerk CAMPER ontdekken. Deze collectie is het gevolg van een samenwerking tussen Camper en vooraanstaande ontwerpers allerhande zoals:
Jaime Hayon, Maria Blaisse, Bernhard Willhelm, Alfredo Häberli en Veronique Branquinho.

CAMPER SHOWROOM
OFFERANDSTRAAT 26, Antwerpen.
ONTWERPSTER ROMY SMITS INSPIREERT
De eigenzinnige ontwerpen van ontwerpster ROMY SMITS laten niemand onberoerd. Fascinerende collecties en inspirerende installaties, van kunst tot prêt à porter. Speciaal voor FASHION FARM 2010 brengt Romy een overzicht van haar art couture en haar nieuwe merk "Darsahna by romy smits". Naast limited editions van accessoires en foto's zal ook de collectie GOLDLINE te koop zijn, stijlvolle zwarte jurkjes voor elke gelegenheid. Tijdloos design om jarenlang te koesteren.
Romy Smits neemt tijdens FASHION FARM 2010 haar intrek in de showroom van CAMPER, een parel uit de jaren-'50, op wandelafstand van DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK, verscholen in de Offerandestraat.
www.romysmits.com

SOLAR SHOP
DAMRBUGGESTRAAT 48, Antwerpen.
BABYBOOM stocksale
ATELIER SOLARSHOP is een kunstenaarscollectief dat sinds 2 jaar swung in de straat brengt met exposities, DAYshops, POP-Upshops en showrooms.
Tijdens FASHION FARM 2010 transformeert ATELIER SOLARSHOP zich voor een 4 daagse stockverkoop (22.04-25.04.10) voor baby en kinderenkleding van 0 tot 18 jaar. ⤨In een aangenaam kader aangepast aan de allerkleinsten. Gratis inkom.
Kinderkleding en stoffen van Atelier Assemblé - Aymara - Zorra - Josie - Le Fabuleux Marcel de Bruxelle - Inge Van Den Broeck - Dominique Ver Eecke - Max & Lola - FUB childrenswear - Caroline Mampay - Rita Co Rita - De Handfabriek - Fadime Tezerdi, en ook schoenen uit de winkel van Aap Noot Mies en Josie.
www.ateliersolarshop.be

Brasserie ENFANTERRIBLE
OFFERANDESTRAAT 29, Antwerpen
FASHION FARM DINER
Culinaire liefhebbers kunnen op zaterdag al vanaf 11h hun hart ophalen 'next door' in brasserie ENFANTERRIBLE 1979. Vanaf 18h staat er een 'speciaal ontworpen' FASHION FARM DINER op de kaart, en dit voor slechts 35¤ per persoon. Reservaties enkel telefonisch: 03/ 293 80 64

----------
NOOT AAN DE REDACTIE -