Ingezonden persbericht

PERSBERICHT | 24 APRIL | L'ETIKET

Concept: L'Etiket - Damage Music Berlin (gebaseerd op een labelnight)
Datum: 24.04.2010
Locatie: Winkel van Sinkel
Capaciteit: 1500
Adres: Oudegracht 158
Postcode: 3511 AZ
Stad: Utrecht
VVK: 13 euro via www.paylogic.nl
Web: www.zeusevents.nl / www.dewinkelvansinkel.nl

Lineup:

Main:
Alexander Kowalski (DE, exclusive LIVE & DJ set!)
Benny Rodrigues
Secret Cinema

Basement hosted by Kermis:
Miss Melera
Wijnand
Moritz
Frank Haag

----------

Onderwerp: Alexander Kowalski, exclusieve DJ en Liveset in Utrecht

Na lange afwezigheid keert Alexander Kowalski terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel heeft in samenwerking met Zeus haar deuren geopend voor deze technolegende. Alexander Kowalski staat bekend om zijn weergaloze live act, wie zich Alexanders' live' show op Free Your Mind Festival in 2007 herinnert, weet dat dit een onvergetelijke avond zal worden. Naast 24 april zal L'Etiket op maandelijkse basis de Winkel van Sinkel aandoen. Deze kersverse club avond staat in het teken van de bekende labels en iconen uit de internationale en nationale underground scène dat georganiseerd wordt door Zeus.

Begin jaren '90 werd Kowalski beïnvloed door de overwaaiende Techno uit Detroit wat hem spoedig heeft doen besluiten zelf achter de knoppen te kruipen. Na releases onder zijn "DisX3" alias bracht hij zijn eerste plaat uit op het "Tresor Headquarters" label, daar heeft hij de grondvesten voor een zeer succesvolle carrière gelegd. Zijn overgang naar het Kanzeleramt label heeft hem snel gevestigd tussen de hoge orde van Berlijn, een van zijn singles op Kanzeleramt: "Hot Spot" behoort inmiddels tot de klassiekers in de techno scène. Niet lang na zijn eerste release volgde zijn eerste album "Echoes"(2001), zijn grote doorbraak volgde met het album "Progress"(2002), met o.a. de single "Speaker Attack", waar Kowalski zijn echte grote doorbraak mee behaalde.

Onlangs startte Kowalski het nieuwe label "Damage Music Berlin" en dat verdient een introductie in Nederland. Zijn laatste optreden in Utrecht dateert alweer uit 2007, hoogste tijd voor een energieke avond met Alexander Kowalski in de Winkel van Sinkel. Naast zijn DJ-set zal Alexander Kowalski de ravers ook trakteren op een zeer bijzonder live-set die volledig in het teken zal staan van uiteraard zijn eigen tracks.

De eerste editie van L'Etiket belooft een geweldige avond te worden, een reis naar het ondergrondse uit Berlijn. Ook heeft Zeus twee van de beste DJs van Nederland uitgenodigd namelijk; "Secret Cinema" en "Benny Rodrigues!" Zij behoeven geen introductie. Naast de gevestigde orde wil Zeus ook Utrechtse en het lokale talent een kans geven om van zich te laten zien en horen. 24 April zal de kelder gehost worden door organisatie Kermis met een lineup om je vingers mee af te likken, namelijk "Miss Melera", "Frank Haag", "Moritz" en "Wijnand" de organisator van Kermis zelf. Kermis verzorgde op 1 Januari in Club Poema de kick off van het nieuwe jaar in te luiden. Ditmaal gaan ze het weer dunnetjes over doen maar dan op L'Etiket 24 April in de Winkel van Sinkel.

Kowalski, Kermis, Benny, Secret Cinema, De Winkel van Sinkel, de ravers uit Utrecht e.o. en natuurlijk een uitmuntend geluidssysteem, zijn de vier essentiële succesfactoren voor een onvergetelijk avond. Als het aan Alexander ligt wordt dit een geweldige avond, gelukkig heeft hij en het publiek voor het zeggen.

----------


Ingezonden persbericht