Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Plantenruilbeurs in Beverwaard

24 april

De Tuinacademie Beverwaard organiseert een plantenruilbeurs in het winkelcentrum Beverwaard op 24 april van 11.00 uur tot 16.00 uur. Buurtbewoners kunnen hun overtollige planten of stekjes van tuinplanten meenemen. In ruil daarvoor mogen zij andere planten of stekjes die op de marktkramen staan uitgestald uitzoeken.

Ook kunnen zij op de beurs advies inwinnen over het bestrijden van onkruid in hun tuin. Het beste advies kan worden gegeven als de tuineigenaar het onkruid meeneemt. Ook is er dit jaar extra aandacht voor snijbloemen. Kinderen kunnen een klein vaasje schikken en meedoen aan de bloemschikwedstrijd.

Tuinacademie Beverwaard
De Tuinacademie Beverwaard brengt tuinliefhebbers uit Beverwaard met elkaar in contact. Ook leren bewoners via deze academie hoe je met een paar eenvoudige maatregelen je tuin of balkon mooier kunt maken. Ook als je weinig verstand van tuinieren hebt. In juni organiseert de Tuinacademie weer een Open Tuinenroute Beverwaard en in het najaar worden tuincursussen georganiseerd.

Imagocampagne
De Tuinacademie maakt onderdeel uit van de imagocampagne Beverwaard. Samen met bewoners laten deelgemeente, Woonstad Rotterdam en Woonbron met deze campagne zien dat Beverwaard een rustige en prettige wijk is om in te wonen.

De in de flyer vermelde datum 25 april is niet juist. De plantenruilbeurs is op zaterdag 24 april.