Gemeente Ermelo


Met Belgerinkel naar de Winkel

Op zaterdag 24 april om 11.00 uur geeft wethouder Nederveen op het Pauwenplein het startsein voor de campagne. De campagneperiode loopt van 24 april tot 29 mei.

Met belgerinkel naar de winkel De hele zaterdag geven vrijwilligers van het Natuur- en MilieuPlatform Ermelo en de fietsersbond Noordwest Veluwe informatie aan het winkelende publiek over boodschappen doen op de fiets. Op het Pauwenplein staan ook fietsen en fietskarren die handig zijn bij het boodschappen doen. Deze hebben ermelose fietshandelaren speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld. Om 11.00 en om 15.00 uur is er een korte modeshow van moderne en praktische regenkleding. Voor de kinderen zijn er kleurplaten.

Stickerkaarten en prijzen
Aan het winkelende publiek worden stickerkaarten uitgedeeld. Mensen die met de fiets hun boodschappen hebben gedaan kunnen bij de deelnemende winkeliers een sticker krijgen. Met een volle stickerkaart maakt u ook dit jaar kans op mooie prijzen. Vorig jaar heeft wethouder Nederveen vier fietsen uitgereikt welke door de Ondernemers Vereniging Ermelo en de gemeente beschikbaar waren gesteld.

Deelnemende winkeliers
In Ermelo doen 74 winkels aan de campagne mee. De winkels zijn te herkennen aan de poster op het raam en zijn ook te vinden op de website www.belgerinkel.nl.

Meer informatie Uitgebreide informatie over de campagne vindt u op de website: www.belgerinkel.nl