Gemeente Oldebroek


Fiets mee voor een beter klimaat!

Doe je boodschappen met de fiets en laat je auto staan.Op zaterdag 24 april 2010 start de campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. De gemeente Oldebroek organiseert deze campagne omdat zij haar inwoners wil stimuleren met de fiets boodschappen te doen in plaats van met de auto. Fietsen draagt bij aan een beter klimaat en is ook goed voor de gezondheid.

Hoe werkt de campagne?
De campagne duurt vijf weken, van 24 april tot en 29 mei 2010. Winkels, die aan de actie deelnemen, zijn herkenbaar aan de speciale campagneposter op het raam. Wie tijdens de campagneperiode bij deze winkels op de fiets boodschappen doet, ontvangt een stempel op de spaarkaart (nieuwe kaarten zijn daar ook verkrijgbaar). Na afloop van de campagne worden uit alle ingeleverde spaarkaarten prijswinnaars getrokken.

Meer informatie
U kunt meer informatie vinden over de campagne op www.belgerinkel.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw T. van de Visse, tel: (0341) 427406 begin_of_the_skype_highlighting (0341) 427406 end_of_the_skype_highlighting, email: veluwsbelgerinkel@gmail.com.