Gemeente Soest

Start campagne Belgerinkel in Soesterberg

20 april 2010

Met belgerinkel naar de winkel Wethouders Harry Witte (Milieu) en Jannelies van Berkel (Verkeer en wijkwethouder Soesterberg) geven zaterdag 24 april om 14.00 uur het startsein voor de campagne `Met Belgerinkel naar de Winkel'.

Dit gebeurt in de Rademakerstraat in Soesterberg.

Soest streeft ernaar dat zoveel mogelijk inwoners voor een ritje binnen Soest de fiets gebruiken. Ook voor de dagelijkse boodschappen. Door te fietsen draag je bij aan een beter milieu en het is beter voor je gezondheid.

De wethouders geven bij de start van de campagne niet alleen het goede fietsvoorbeeld maar laten gelijk zien hoe de actie werkt. Je haalt bij één van de 74 deelnemende winkeliers een stempelkaart.

Deze winkeliers staan vermeld op deze website maar u kunt ze ook herkennen aan de Belgerinkel-poster voor het raam. Als je op de fiets boodschappen doet, krijg je bij de deelnemende winkeliers een stempel. Een volle kaart lever je in en je maakt kans op prachtige prijzen! De actie loopt van 24 april tot en met 12 juni.

Korting en prijzen

Meedoen aan de actie levert korting op én je maakt kans op mooie prijzen. De winkeliers uit Soest en Soesterberg hebben samen 98 prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs komt van Profile Soest - een splinternieuwe fiets! Je krijgt bovendien korting op allerlei fietsaccessoires bij Profile, Haico Tweewielers en Ben de Bruin Rijwielspecialist.