Gemeente Helmond


Actie goedkoop tanken bij Tango afgelast

De actie met goedkope brandstofprijzen bij zelfbedieningstankstation Tango aan de Oostende in Helmond op zaterdag 24 april gaat niet door.

Gemeente Helmond en Tango hebben dit in goed overleg besloten. De reden is dat er werkzaamheden plaatsvinden aan de Oostende. Hierdoor is de rijbaan van de Oostende afgesloten en wordt het verkeer omgeleid over de ventweg bij het tankstation.

Goed overleg

Om grote verkeerschaos te voorkomen, hebben gemeente Helmond en Tango in goed onderling overleg bepaald om de actie van 24 april niet te laten doorgaan. Automobilisten kunnen die dag wel terecht om te tanken tegen de normale brandstofprijzen.

Actie 1 mei gaat wel door

Op zaterdag 1 mei organiseert Tango wederom een actie met goedkoop tanken. Om de klanten van Tango tegemoet te komen, heeft gemeente Helmond besloten om de vervolgwerkzaamheden aan de Oostende waarbij de ventweg zelf is afgesloten uit te stellen. Deze werkzaamheden zouden op 29 april beginnen, maar zijn uitgesteld naar 3 mei. De actie van 1 mei kan hiermee wel doorgang vinden. Tango zorgt op die dag voor extra verkeersregelaars om de actie in goede banen te leiden. Tijdens de laatste actie op 17 april is gebleken dat daardoor nauwelijks sprake is geweest van verkeersproblemen.