Gemeente Waterland

22 april 2010

Verkeershinder

Oranjekermis Monnickendam van 24 t/m 30 april 2010

Vanaf zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 april 2010 is er kermis op het parkeerterrein Het Bolwerk te Monnickendam. Wij verzoeken u gedurende deze periode niet te parkeren op dit parkeerterrein. Wij zetten borden neer waarop dit staat aangegeven. De gemeentelijke wegsleepregeling is hier van toepassing. De aanvoer van kermiswagens en materiaal vindt plaats vanaf 20 april.

Broeker feestweek Broek in Waterland van 30 april t/m 5 mei 2010

Vanaf vrijdag 30 april tot en met woensdag 5 mei is het parkeerterrein Het Nieuwland in Broek in Waterland afgesloten voor verkeer. Wij verzoeken u gedurende deze periode niet te parkeren op dit parkeerterrein. Wij geven dit aan op borden en zetten hekken neer. De gemeentelijke wegsleepregeling is hier van toepassing. De aanvoer van materieel start eerder, wij verzoeken u hiermee rekening te houden.

Verkeershinder Julianalaan, Monnickendam

Maandag 19 april beginnen werkzaamheden voor het herbestraten van de Julianalaan in Monnickendam. De werkzaamheden vinden in fases plaatst. Als eerste is aan de beurt: het gedeelte vanaf de Marijkestraat tot en met de Margrietstraat. De Julianalaan is gedurende de werkzaamheden gedeeltelijk voor verkeer afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is de rijrichting van enkele zijstraten van de Julianalaan tijdelijk omgedraaid. Dit doen wij om de bereikbaarheid van woningen zo optimaal mogelijk te houden. De werkzaamheden duren ongeveer vijftien weken. Aannemersbedrijf Wagelaar bv voert de werkzaamheden uit. De heer E. Bootsman, opzichter van de gemeente, houdt toezicht op het werk. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u telefonisch contact met hem opnemen: (0299) 658 573.

---