Hoenderdos overhandigt afvalboek aan goede-doel-afvaller Geerdink

23/04/2010 15:41

Uitgeverij Thoeris B.V.

Diëtiste-journaliste Karine Hoenderdos overhandigt zaterdag 24 april om 14.00 in de V? in Haarlem het eerste exemplaar van haar boek 'Puur Gezond! Slank in 8 stappen' aan journalist Jochem Geerdink, die 40 kilo wil kwijtraken voor het goede doel, Jump, het Jeugdfonds van de Hartstichting. Geerdink, die op zijn website vertelt dat hij morbide obesitas heeft, is met de methode van Hoenderdos in 4 maanden al 17 kilo afgevallen. Het boek leidt in 8 weken tijd naar een gezond eet- en leefpatroon met volwaardige producten. 'Producten die je oma al kende, niet uit pakjes', aldus Hoenderdos. 'Echt eten. Dat verzadigt en is gezond, waardoor je afvalt, fitter wordt en er beter uitziet. Het is een eetpatroon dat je makkelijk vol kunt houden, terwijl je gezin gewoon met je mee kan eten.'

Puur Gezond eten heeft meer smaak en voedingswaarde dan 'kant-en-klaar-producten'. De dagmenu's en recepten van Hoenderdos zijn snel klaar, gezond en vooral lekker. In acht stappen van elk een week leidt het 8-Stappenplan naar een gezonde levensstijl van volwaardig eten en regelmatig bewegen. De snaaihonger verdwijnt, de kilo's ook, evenals de kans op diabetes II en andere welvaartsziekten.

Puur Gezond! Slank in 8 stappen brengt ons dicht bij de natuurlijke, oorspronkelijke voedingsmiddelen, waardoor de kennis van voeding terugkomt in het dagelijks leven, aldus professor Van Binsbergen over dit boek. Hij raadt het boek aan aan mensen die te zwaar zijn, maar ook aan gezondheidsprofessionals.

Karine Hoenderdos is diëtist en journalist. Zij kreeg bekendheid als columniste voor Metro en schrijft onder meer voor Wij jonge ouders, Vriendin en de Consumentengids. Met haar collega's van Scriptum communicatie heeft zij www.puurgezond.nu ontwikkeld.

Puur gezond! Slank in 8 stappen.

Afvallen met lekker en echt eten.

ISBN 978 90 72219 671





http://www.thoeris.nl