Walibi draait "achterwaarts" op 24 april!

15/04/2010 15:35

WALIBI BELGIUM

Waver, 15 april 2010 - Heb je al eens geprobeerd om je een ganse dag achterwaarts te verplaatsen ? Gemakkelijk of moeilijk? Leuk of onaangenaam? Dat is het experiment dat op 24 april uitgetest zal worden op onze Waverse testsite-

Zaterdag 24 april zal geen dag zoals een andere worden in Walibi, maar een heuse « Rewind Day »: een dag waarop alles omgekeerd zal verlopen- en waarop alle bezoeker achterwaarts zullen stappen!

Van bij hun aankomst aan het park zullen de bezoekers kunnen merken dat niets zijn normale verloop kent: het personeel zal omgekeerd aangekleed zijn, de rijen aan de kassa zullen omgekeerd verlopen, zelfs de bekende kangoeroe Walibi zal achterwaarts lopen!

Zullen de attracties ook omgekeerd draaien? Zullen de hamburgers er anders uit zien? Zal het personeel achterwaarts lopen?

Deze exclusieve dag is gereserveerd voor de eerste 2.000 personen die hun tickets online kopen via de website van Walibi. De gelukkigen kunnen genieten van een « omgekeerde prijs » van ¤ 13 in plaats van ¤ 31, de normale toegangsprijs. De 2.000 exclusieve tickets aan omgekeerde prijs zijn te koop op www.walibi.be.

Youtube

De beelden van de « Rewind Day » zullen verspreid worden via Youtube om de hele wereld rond te gaan. Dit initiatief sluit aan in het rijtje van internethype's zoals de Flash mob (het verzamelen van een groep mensen op een openbare locatie die een vooraf afgesproken actie uitvoeren), Lipdub (gezongen promofilmpjes), -

In het kader van The Big 7

De « Rewind Day » vindt plaats in het kader van The Big 7, de 7 meest unieke attracties van Walibi. Onder deze attracties maakte Flash Back zich bekend door zijn achterwaartse duik, die ook het idée vormt voor deze « Rewind Day ».

Sinds 1995 heeft Flash Back reeds 11 miljoen bezoekers mogen verwelkomen. In 2010 heeft de attractie zijn nieuwe jeugd gevonden. Deze « verjonging » brengt een grotere capaciteit, een heuse transformatie van kleur en verschillende speciale effecten doorheen de rit met zich mee.

Contact:

caroline.crucifix@cda-parks.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel