TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-04-2010

Radio
TROS KAMERBREED
Uitzending zaterdag 24 april
Radio 1 - 11.04 uur

AGNES JONGERIUS, FRANS TIMMERMANS EN STEF BLOK IN TROS KAMERBREED

Verschillende politieke partijen congresseren dit weekend. Het is de laatste kans voor partijleden om de verkiezingsprogramma's aan te passen en de kandidaat van hun voorkeur hoger op de lijst te krijgen.

Oud-staatssecretaris voor Europese Zaken, Frans Timmermans, staat op de negende plaats van de Partij van de Arbeid en VVD-Kamerlid en campagneleider Stef Blok staat bij de liberalen op de vijfde plaats. Ze praten met Kees Boonman en Margriet Vroomans over de plannen en idealen van hun partijen. Hoe groot de verschillen tussen de partijen ook zijn, centraal in deze verkiezingen staan de bezuinigingen die nodig zijn om Nederland uit de economische crisis te helpen.

Niet alleen politieke partijen hebben ideeën hoe de economische crisis aangepakt moet worden, ook de vakcentrale FNV komt met voorstellen. Agnes Jongerius, voorzitter van de FNV, licht ze in TROS KAMERBREED toe. In de uitzending van zaterdag 24 april ook het laatste nieuws vanaf de partijcongressen van CDA, CU en SP. Het congres van de VVD begint zaterdagmiddag en dat van de PvdA wordt zondag gehouden.

Meer informatie op www.troskamerbreed.nl




TROS