Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 24-04-2010

Politie arresteert vernielzuchtig drietal bij café in Tilburg

TILBURG: De politie heeft vrijdagavond rond 19.15 uur twee Tilburgers (19 en 20 jaar) en een 20-jarige man uit De Moer aangehouden op de Heuvel. Ze pleegden vernielingen in een cafe daar en de eigenaar riep de hulp van de politie in. Hij had het drietal buitengezet, maar ook daar bleven ze vervelend. Een van hen zou de eigenaar van de kroeg met de dood hebben bedreigd. Agenten hebben de verdachten, die stevig onder invloed van alcohol waren, meegenomen naar het bureau.

Een 46-jarige taxichauffeur werd zaterdagmorgen rond 05.30 uur aangehouden, omdat hij niet wilde meewerken toen agenten hem
herhaaldelijk vroegen of hij zijn taxibus wilde verplaatsen. De man wachtte op de Heuvelring op zijn klanten, maar daarbij stond zijn bus in de weg.

Dronken snorfietser raakt rijbewijs kwijt

TILBURG: Een 22-jarige Tilburger is zaterdagmorgen rond 04.00 uur op de Paleisring aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Hij was met zijn snorfiets gevallen. Toen agenten een kijkje kwamen nemen, gaf de Tilburger aan dat hij te veel had gedronken. Hij blies 530 ug/l, zijn rijbewijs werd ingenomen.

Politie onderzoekt brandstichting bosperceel Reeshofdijk

TILBURG: De politie stelt een onderzoek in naar een brand aan de Reeshofdijk vrijdagavond; ze gaat uit van brandstichting. Een getuige zag rond 23.45 uur vlammen in het bosgebied en drie jongeren wegrennen. Hij waarschuwde direct de hulpdiensten. Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de mogelijke verdachten, maar zonder resultaat. De brandweer had het vuur snel onder controle.


Laatst gewijzigd 24-04-2010 9:12 | © Regio Midden en West Brabant |