Nederlandse Kano Bond


7 april 2010

Op zaterdag 24 april a.s. organiseert de Haarlemse Kanovereniging in samenwerking met het programmabureau Stelling van Amsterdam van de Provincie Noord-Holland een speciale Molens en Forten kanotocht in de omgeving van Haarlem en Spaarndam. Traditioneel staan de zes molens langs de route in de belangstelling. Dit jaar worden de kanovaarders echter verleid om een bezoek te brengen aan de forten van de Stelling van Amsterdam.

Om 10.30 uur vangt het evenement aan en vindt het vertrek plaats vanaf de kanovereniging Haarlem¸ Noord-Schalkwijkerweg 99¸ 2034 JA Haarlem. http://www.hkvhaarlem.nl/

Forten beleven vanaf het water
De kanoroute voert langs de forten Bezuiden Spaarndam¸ Penningsveer en Vijfhuizen. Het programmabureau Stelling van Amsterdam biedt alle deelnemende kanovaarders een drankje en taart aan bij Café Zuid in Fort Bezuiden Spaarndam. De Stichting Krayenhoff is bereid om een informatieve rondleiding te geven door het fort.

Meer details en de rest van het programma worden later bekendgemaakt. Houd de website www.stellingvanamsterdam.nl in de gaten!