Gemeente Eijsden

Wedstrijden Brandweer Eijsden

Brandweer in actie

Provinciale Brandweerwedstrijd

Op zaterdag 24 april vindt in Eijsden Provinciale Brandweer wedstrijd klasse 112 plaats. De brandweer Eijsden organiseert deze wedstrijddag. Elf ploegen uit voornamelijk Midden en Noord Limburg nemen deel aan de wedstrijd. De twee beste ploegen gaan door naar de Gewestelijke wedstrijden en de beste twee hiervan gaan door voor de voor de Nationale titel.

Als wedstrijdlocatie is gekozen voor het oude Gemeentelager aan de Stiegel 11. Op zaterdagochtend begint de wedstrijd om 8.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

wegafsluitingen

Om een en ander in goede banen te leiden wordt een aantal wegen afgesloten, dit conform de door de Gemeente afgegeven vergunning. Die wegafzettingen zijn aan het begin van de Stiegel bij Pieterke, de Stiegel op de hoek met de Hubert Smeetsstraat en de Olympus vlak voor de Stiegel.

De parkeerplaats van het Oude Raadhuis blijft toegankelijk van beide zijden. Een aantal brandweer- voertuigen wordt geparkeerd op de Marathon aan de oostzijde (de kant van het zwembad).

Bij de afzettingen staan verkeersregelaars om bewoners in of uit het gebied laten rijden.

Prijsuitreiking

Na afloop maakt de jury van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC) de winnaars bekend Mevrouw Pelzer, burgemeester van Eijsden zal de prijzen uitreiken. Dit vindt plaats in de Brandweerkazerne in de Drekkesteeg.

Van harte welkom

Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen tijdens de wedstrijden.