Ingezonden persbericht


ADO MUSIC NIGHT
op
24 april 2010 met o.a. Kid Creole & The Coconuts
Plus Nina Ebbenhout, Peter Beets, DJ Maestro, Anke Angel en Band en nog veel meer.

Zaterdag 24 april is de eerste ADO Music Night in het ADO Den Haag stadion. Dit unieke evenement biedt een combinatie van elkaar ontmoeten, culinair genieten, nationale én internationale top acts en Haagse gezelligheid! Laat je meevoeren op ontdekkingstocht langs meerdere muziekstijlen verspreid over drie podia: Jazz, Funk & Blues en Partytime (dansen).

In samenwerking met ADO Den Haag, Aveq Licht & Geluid en Mirado Catering heeft Clockround Events (bekend als producer van o.a. The Hague Jazz) verschillende acts geboekt die garant staan voor een swingende avond:

Jazz Programma:
Peter Beets
Peter is een rasechte Hagenees en is (inter)nationaal een veelgevraagd artiest. Hij heeft het podium mogen delen met o.a. Chick Corea, Elvin Jones, Dee Dee Bridgewater, George Coleman, Johnny Griffin, Chris Potter and John Clayton.

Nina Ebbenhout
Nina Ebbenhout brengt prettig in het gehoor liggende jazz. Zij excelleert in songs van legendes als Al Green en Joni Mitchell, maar schrijft ook goede eigen songs. Haar charisma is ongelooflijk, haar podiumpresentatie is even stijlvol als innemend.

Funk & Blues Programma:
Anke Angel & Band
De combinatie van virtuoze zang en pianospel met Ankes humor, dynamiek en vrouwelijke charme spreekt een zeer breed publiek aan.

Boogie Boy
Blueszanger en pianist Paul Ambach, alias Boogie Boy is een buitengewoon heerschap, een echte bluespianist die zich steeds omringt met schitterende muzikanten. Op het podium laat hij alle remmen los. Een concert van Boogie Boy is sensationeel en zorgt dat iedereen zich op de dansvloer begeeft!

Partytime Programma:
Kid Creole & The Coconuts
Een hele generatie leerde dansen op wereldbekende hits als 'Hey Mambo' , 'Stool Pigeon', 'Annie I'm not you daddy' en 'I'm a wonderful thing baby'. Kid Creole is Nederland een graag geziene act, die het publiek altijd uit z'n dak laat gaan.

DJ Maestro
Met zijn Dig This!-avonden reist hij de hele wereld rond! In zijn sets mengt hij soul, funk, jazz en latin. Voor het vermaarde jazzlabel Blue Note stelde hij enkele compilaties samen en hij is een vaak geziene dj op festivals als The Hague Jazz.

ADO Music Night is uitermate geschikt voor het ontvangen van relaties of het entertainen van eigen personeel. Een feestelijk ingerichte lounge, drie podia met meerdere fantastische optredens, muzikale ontdekkingen, cocktails en culinaire verrassingen; kortom, ADO Music Night biedt bezoekers de ideale mogelijkheid om hun gasten te ontvangen in een bijzondere omgeving.

Informatie

Aanvang : 18:00 uur
Losse verkoop : ¤ 35,- (excl. ¤ 2,50 servicekosten) All-in Prijs : ¤ 75,- inclusief 3 gangen buffet
Kaartverkoop : Ticketservice 0900-3001250 (0,45 p.m.) www.ticketservice.nl

Meer informatie: www.adodenhaag.nl www.clockround.com