Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-04-2010

Politie arresteert man uit Sprang-Capelle na mishandeling in supermarkt

SPRANG-CAPELLE: De politie heeft vrijdagavond kort voor 22.00 uur een 23-jarige man uit Sprang-Capelle aangehouden wegens mishandeling. Hij sloeg een 51-jarige plaatsgenoot in een supermarkt aan het
Raadhuisplein eerder op de avond. De verdachte zou voorgedrongen hebben in de rij voor de kassa en toen het slachtoffer daar iets van zei, kreeg hij diverse klappen in zijn gezicht. De man liep daarbij enkele zwellingen en een wond boven zijn oog op. De verdachte liep weg na het incident, maar op basis van het kenteken van de auto waarin hij stapte, kon hij snel achterhaald worden.

Dronken Tilburgse automobilist raakt rijbewijs kwijt in Hulten

HULTEN: Een 38-jarige Tilburgse automobilist is vrijdagavond kort na 22.00 uur betrapt op dronken rijden. Surveillerende agenten zagen dat de man over de Rijksweg slingerde en besloten hem aan de kant te zetten. Hij blies vervolgens 715 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over teruggave ervan.

Op het grondgebied van Rijen, op diezelfde Rijksweg, overkwam een 50-jarige autobestuurder uit Huijbergen enkele uren later hetzelfde. Hij blies zaterdagmorgen rond 02.45 uur bij een controle 700 ug/l en ook dat was 'voldoende' om het rijbewijs kwijt te raken.

Oosterhoutse automobilist is diverse bekeuringen rijker na controle

OOSTERHOUT: Bij een verkeerscontrole aan de Loevensteinlaan is zaterdagmorgen rond 01.00 uur een 24-jarige automobilist uit Oosterhout aagehouden. Hij reed zonder rijbewijs, kon geen ID-bewijs laten zien en gaf een valse naam op. Bovendien schold hij agenten uit voor
'kankerlijers'. Hij werd meegenomen naar het bureau en mocht na verhoor zaterdagmorgen met diverse bekeuringen naar huis.

Politie arresteert vechtersbaas (19) in Almkerk

ALMKERK: Bij een ruzie in een jongerencentrum aan de Provincialeweg heeft de politie een 19-jarige man uit Hardinkxveld-Giessendam aangehouden. Dat gebeurde kort voor 01.00 uur zaterdagmorgen. De verdachte sloeg een evenoude plaatsgenoot die een gebroken neus opliep. De ruzie ging mogelijk om een meisje. Er zouden over en weer klappen gevallen zijn, ook trok de verdachte een mes. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-04-2010 15:39 | © Regio Midden en West Brabant |