Een metamorfose in je denken en doen


Ark Media organiseert Metamorfose-sessies op 24 april

AMERSFOORT, 20100409 -- Speciaal voor mensen die door een verandering gaan en een metamorfose nodig hebben, organiseert uitgeverij Ark Media op zaterdag 24 april twee Metamorfose-sessies. De gelegenheid is het verschijnen van inspiratieboek "Metamorfose, groeien in je bestemming" dat geschreven werd door trainers Jan van der Linden en Ronald van der Molen. In een groene oase vlakbij Amersfoort worden deelnemers samen met hun introducé uitgedaagd om een omslag te maken in hun denken en doen.

Terwijl de natuur overal om ons heen tot bloei komt, zien we dat steeds meer mensen zichzelf kwijt lijken te raken. We leven in een snel veranderende maatschappij; het leven is complexer, stelt hogere eisen en kent meer stress dan vroeger. Voeg daar een economische crisis aan toe en de angst en onzekerheid nemen verder toe. Hierdoor wordt de vaardigheid, om goed met veranderingen om te gaan, steeds belangrijker en denken meer mensen na over wie ze zijn en wat de bedoeling is van hun leven. Tijdens de Metamorfose-sessie word je geïnspireerd om de innerlijke metamorfose door te maken die nodig is om tot je bestemming te komen.

De sessies vinden plaats op de Eemlandhoeve, een boerderij die de afgelopen jaren door diverse metamorfosen is heengegaan en zich onder andere ten doel stelt om stad en platteland met elkaar te verbinden. Voor 30 euro per persoon ontvangen deelnemers: koffie / thee met eigengebakken Bunschoter Lekkers, een welkom van boer Jan Huijgen, een boerenontbijt of -brunch, een inleiding van Jan van der Linden en Ronald van der Molen, een exemplaar van het boek 'Metamorfose' en een aantal vragen om samen met hun introducé tijdens een wandeling over te praten. De 1e sessie duurt van 7.30u-10.00u en de 2e van 11.00u-13.30u. Na beide sessies is er volop gelegenheid om de Eemlandhoeve te ontdekken en biologische streekproducten te kopen.

Praktische gegevens:

Datum: zaterdag 24 april 2010
Tijd: 7:30-10.00 of 11.00-13:30
Locatie: Eemlandhoeve (vlakbij Amersfoort)
Plaats: Bunschoten

Meer informatie en registratie op: www.metamorfose.me/metamorfose-sessie/

Ark Media





Ingezonden persbericht