Topstylist adviseert op Styling Saturday


workshops bij Westmaas in Woubrugge

WOUBRUGGE, 20100412 -- Ook in 2010 organiseert Westmaas Interieur Styling Saturday. Dit keer in samenwerking met een ervaren styliste van de bekende raamdecoratiefabrikant Luxaflex. Op zaterdag 24 april a.s. verzorgt een styliste in de winkel op Boddens Hosangweg 4 in Woubrugge individuele workshops. In deze adviesgesprekken vertelt zij over de nieuwste trends en geeft zij een persoonlijk interieuradvies.

Het inrichten of veranderen van een interieur kan een lastige klus zijn. Er zijn immers zoveel verschillende stijlen, trends en materialen. Een persoonlijk advies van een professional is dan ook een welkome ondersteuning. Dat is ook gebleken uit de reacties van de deelnemers van Styling Saturday in het najaar van 2009. De adviseuse heeft een aantal goede plannen gemaakt die hebben geresulteerd in mooie metamorfoses.

Tijdens Styling Saturday wordt aan de hand van foto's, schetsen en plattegronden in een sessie van ongeveer 45 minuten een interieuradvies op maat gegeven. Indeling van de ruimte, kleur- en stijlgebruik en praktische oplossingen maken deel uit van het advies.

Het advies is kostenloos en op basis van inschrijving. Aanmelden kan op www.westmaas.nl of in de winkel. Als voorbereiding wordt de deelnemers gevraagd alvast over bepaalde dingen na te denken of mee te nemen zoals foto's, een plattegrond met afmetingen, voorkeur voor kleuren en materialen en foto's uit tijdschriften. De inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst behandeld en sluit bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers.

Westmaas Interieur





Ingezonden persbericht