Ingezonden persbericht


Openingsfeest Sporttuin Wittenburg

Sporttuin Wittenburg, gelegen in de buurt Oostelijke Eilanden, onderdeel van Stichting IJsterk Speeltuinen, heeft deze maand een grote renovatie afgerond. Om dit met de buurt te vieren wordt er op zaterdag 24 april 2010 een groot openingsfeest georganiseerd.

Zaterdag 24 april, vanaf 12.00 uur, openingsfeest

Sporttuin Wittenburg, Fortuinstraat 4, 1018 ZZ, Amsterdam

Sporttuin Wittenburg heeft een kwaliteitsimpuls gekregen door een stimuleringssubsidie van het stadsdeel Centrum en heeft daarom een complete metamorfose gehad. Het doel is de locatie geschikt te maken voor het tiener- en jongerenwerk, maar ook te kunnen functioneren als sporttuin en verhuurlocatie voor diverse buurtgroepen. Om dit te bereiken zijn zowel de keuken als sportzaal, kleedkamers en kantine opgeknapt.

Op zaterdag 24 april 2010, vanaf 12:00 uur, zal er een groot openingsfeest worden georganiseerd voor alle buurtbewoners en belangstellenden. IJsterk Jeugd Op Straat organiseert in samenwerking met Sciandri diverse sport- en spelactiviteiten. Ook worden er sportdemonstraties gegeven en twee mega grote luchtkussens geplaatst. Diverse artiesten en een DJ zorgen voor de muziek. Het belooft een gezellige, feestelijke en sportieve dag te worden!

Sportteam Wittenburg zal op deze dag het nieuwe programma presenteren, dat vol staat met sport- en spelactiviteiten, waaronder lessen in verschillende zelfverdedigingsporten. Ook is er een voetbalschool opgericht!

Wilt u meer weten over Sporttuin Wittenburg en haar activiteiten?

Kijk dan op www.ijsterk.nl.

Noot aan de redactie (niet ter publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike Lust.

Tel: 06- 28253365, e-mail: m.lust@ijsterk.nl