Gemeente Heerhugowaard

Laatste zaterdag gratis compost

Op zaterdag 24 april kunnen inwoners van Heerhugowaard nog één keer gratis compost ophalen bij een van de vier ophaalpunten: Zwarte Kaaiman (Butterhuizen); hoek Erasmuslaan/Vosmaerlaan (centrum) Kleine Geldeboschweg (de Noord) en het afvalbrengdepot aan de Beukenlaan. Die zijn geopend van 9.00 â 14.00 uur.
De actie is een groot succes. De gemeente moest voor zaterdag 17 april extra compost bestellen. Dat is gelukt en ook voor de laatste dag op zaterdag 24 april is er nog compost beschikbaar. Wel geldt: Op=Op.

Groenafval
Op de afhaalplekken kunnen inwoners ook hun tuinafval kwijt. Dat geldt alleen voor takken, plantenresten en blad. Dus geen grond en harde materialen zoals tuinhout. Omdat Heerhugowaard dit jaar meedoet aan de competitie âGroenste stad van Nederlandâ krijgt iedere bezoeker bij afhaalpunten ook een waardebon van Intratuin en GroenRijp, waarmee met korting planten bij deze tuincentra kunnen worden opgehaald. Met de gratis compostactie wil de gemeente duidelijk maken dat afval scheiden helpt. Van het groenafval is de compost gemaakt.

20-4-2010

20-4-2010

Gemeente Heerhugowaard stad van kansen